logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 30 de novembre de 2022 - Num. 505 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9742

Ja a la venda les participacions de La Dooble

El sorteig de La Dooble tindrà lloc el 20 de desembre i vol ser l’alternativa catalana a les tradicionals participacions de la loteria nadalenca.

Llegiu-ne més
Així seran les participacions de La Dooble, la loteria associativa de Catalunya.

Concert Solidari de Nadal amb Lídia Pujol

La cantant i intèrpret Lídia Pujol, acompanyada del guitarrista Pau Figueres, oferirà un concert solidari on farà un repàs dels temes que marquen la seva trajectòria i presentarà temes del seu últim treball, 'Conversando con Cecilia'.

Llegiu-ne més

Últimes convocatòries

Premis Ciudad Sostenible

Dirigida a les empreses, associacions, fundacions, entitats privades o particulars, l'activitat dels quals hagi sigut fonamental per al desenvolupament d'actuacions dirigides a la millora de la sostenibilitat en l'àmbit municipal.

Convocant: Fundación Fórum Ambiental Termini: 21/09/2022 - 09/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per al finançament d'actuacions a la zona d'influència socioeconòmica del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, en el marc del Pla de recuperació transformació i resiliència

L’objectiu és finançar actuacions que contribueixin al desenvolupament sostenible de les poblacions de la zona d'influència socioeconòmica del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per a la seva conservació, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Termini: 10/11/2022 - 10/12/2022 Llegiu-ne més

Premis Bicimpuls 2022

L’objectiu del premi és donar visibilitat i empenta a tots els projectes i activitats desenvolupades per part de les diferents persones, entitats o col·lectius de l'àrea metropolitana de Barcelona que promouen l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i saludable.

Convocant: Bicibox i AMB Termini: 03/11/2022 - 12/12/2022 Llegiu-ne més

Ajuts destinats a la protecció i recuperació de la biodiversitat i els ecosistemes marins

Subvenció destinada a la protecció i recuperació de la biodiversitat i els ecosistemes marins i règims de compensació en el marc d'activitats pesqueres sostenibles i recollida de deixalles marines.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Termini: 15/11/2022 - 14/12/2022 Llegiu-ne més

Ajuts de minimis corresponents a l'any 2023 per a la promoció, foment i comercialització de la venda de proximitat a Catalunya

Fomentar la promoció i la comercialització feta mitjançant iniciatives privades existents al territori, perquè la venda de proximitat sigui fàcilment identificada al punt de venda.

Convocant: Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Termini: 15/11/2022 - 15/12/2022 Llegiu-ne més

Beques PRIC

Beques per a projectes de recerca i/o conservació in situ d'hàbitats naturals i espècies animals amenaçades de la Fundació Barcelona Zoo

Convocant: Ajuntament de Barcelona Termini: 15/11/2022 - 16/12/2022 Llegiu-ne més

Premi Solidaritat

IDHC convoca el Premi Solidaritat per reconèixer la trajectòria de persones, entitats i col·lectius destacats per la seva defensa dels drets humans a Catalunya.

Convocant: Institut de Drets Humans de Catalunya Termini: 17/11/2022 - 20/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a la prevenció de la infecció per VIH/sida

Són subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l’àmbit de la salut per a la prevenció de la infecció per VIH/sida, que en cap cas siguin substitutives de prestacions assistencials, les quals es realitzin al territori de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut Termini: 29/11/2022 - 21/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a la prevenció i el tractament de les drogodependències i les addiccions comportamentals

Convocatòria pública per a l'any 2023 per a la concessió de subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre per a les actuacions en l'àmbit de la salut de prevenció, l'atenció integral, la reducció de danys i la formació en l'àmbit de les drogodependències i les addiccions comportamentals.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut Termini: 29/11/2022 - 21/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions a actuacions en l'àmbit de la salut per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies

Convocatòria pública per a l'any 2023 per a la concessió de subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions en l'àmbit de la salut per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut Termini: 29/11/2022 - 21/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions a entitats sense ànim de lucre del tercer sector ambiental de Catalunya

Subvencions a associacions, fundacions i cooperatives del tercer sector ambiental de Catalunya per al finançament d'actuacions d'educació i sensibilització ambiental, per als anys 2023, 2024 i 2025 per promoure l'aprenentatge servei de l'àmbit socioambiental als centres educatius de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat Termini: 22/11/2022 - 21/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a assegurar les actuacions d'accessibilitat universal a l'habitatge a persones grans, amb discapacitat i/o en situació de dependència a Catalunya

S'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública no competitiva, de les subvencions per a assegurar les actuacions d'accessibilitat universal a l'habitatge per a persones grans, amb discapacitat i/o en situació de dependència a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Agència de l'Habitatge de Catalunya Termini: 29/11/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més

Premi Llegat Valldejuli 2023

Guardó destinat al reconeixement del treball d'una entitat del tercer sector que més destaquin en el camp de l’assistència familiar.

Convocant: Amics del País. Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País Termini: 01/11/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més

Premi Fondena

Premi que vol reconèixer l’activitat creadora o de recerca  de persones, entitats, associacions, institucions o grup de treball de l’àmbit de la protecció de la naturalesa. L’objectiu és fomentar la conservació de la fauna o flora d'Espanya.

Convocant: Fondena Termini: 01/11/2022 - 15/04/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a la contractació i autoocupació de persones migrades extracomunitàries

Aquestes subvencions s'emarquen en l'àmbit Leader de la Catalunya Central.

Convocant: Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central Termini: 15/11/2022 - 30/09/2023 Llegiu-ne més
Cerca el teu finançament
Més premis
Més subvencions
Segueix al dia a Twitter @ajuts_entitats Calendari 2022 - Calendari de convocatòries de finançament anuals 2022
Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.