Exigèixen suspendre un programa de televisió

 Font:
Font:

Exigèixen suspendre un programa de televisió

Resum: 

Les associacions juvenils exigèixen suspendre un programa de televisió que tracta de l'anomenada generació "ni-ni".

Com a "generació ni-ni" han estat batejats alguns dels joves entre 18 i 34 anys que ni estudien ni treballen , no tenen un projecte pel que sentir-se interessats o il.lusionats. Els sociòlegs detecten un nou model d'actitud adolescent i juvenil, caracteritzada pel rebuig a estudiar i a treballar.

Les associacions juvenils exigeixen la retirada del reality emès a la televisió,

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) el Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) han fet comentaris sobre el programa com: "Joves hedonistes sense motivacions, interessos ni voluntat de formar-se, trobar una feina digne o realitzar qualsevol acció per a millorar la seva situació i canviar socialment".

Les plataformes juvenils argumenten que aquest programa dona presència mediàtica i per tant social, a un concepte de generació que contribueix a alimentar una imatge negativa i gens representativa de la gent jove.

Comentaris

Trobo a faltar informació sobre quina és la cadena que emet aquest programa, enllaços externs (a la cadena, al programa, al CJB, al CNJC, a les declaracions que hagin publicat en relació al tema, etc.).

Moltes gràcies Jaume pel teu missatge.Prenem nota dels teus suggeriments i afegim els enllaços. Per a més informació sobre la cadena en qüestió, pots consultar l'enllaç que trobaràs sobre "Generació Ni-ni".

Afegeix un comentari nou