30ena edició de la Fira de Tàrrega

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

30ena edició de la Fira de Tàrrega

Resum: 

Un any més els carrers de Tàrrega s’ompliran de teatre, dansa, música, titelles i espectacles de carrer per a totes les edats i gustos. Del 9 al 12 de setembre la ciutat acollirà la 30ena edició de la Fira.

Enguany la Fira de Tàrrega posarà especial èmfasi en els espectacles que tenen com a objectiu la renovació dels llenguatges escènics i la relació amb el públic. La programació artística de FiraTàrrega és una oferta eclèctica, singular i molt selecta on es combinen les diferents disciplines escèniques, amb especial rellevància de les arts de carrer i les propostes visuals. El Programa Oficial inclou espectacles de referència, que permeten descobrir tendències i creadors d’altres països. S’han prioritzat aquells que són primícia a l’Estat espanyol i que no s’han programat en els principals festivals europeus d’arts escèniques.

Del 9 al 12 de setembre la ciutat acollirà milers de persones que podran gaudir tant d’espectacles de sala com d’espectacles a peu de carrer. Propostes de més de 80 companyies pensades per a l’espai públic; companyies catalanes, de la resta de l’Estat espanyol i d’origen internacional que oferiran una tria variada d’espectacles que abraçaran tant el clown com la dansa-teatre, el circ, les titelles, el teatre musical...

Tant els programadors com el mateix públic podran triar i remenar segons siguin les seves preferències artístiques i gaudir en ser els primers a veure espectacles d’estrena.

Per allotjar les persones visitants, s’habilitarà una zona d’acampada a la que s’hi podrà accedir el dia abans de l’inici de la fira i fins a la finalització d’aquesta, el diumenge 12.
Podeu descarregar el programa oficial i consultar els horaris dels espectacles, així com consultar la manera d'arribar-hi.


Afegeix un comentari nou