40 anys de lluita de les entitats VIH/SIDA

IdemTV
La plataforma Comitè 1er de Desembre va commemorar els 40 anys de lluita contra la SIDA a Barcelona. Font: IdemTV
La plataforma Comitè 1er de Desembre va commemorar els 40 anys de lluita contra la SIDA a Barcelona. Font: IdemTV

40 anys de lluita de les entitats VIH/SIDA

IdemTV

Resum: 

La plataforma Comitè 1er de Desembre, formada per 19 associacions catalanes, va conmemorar l’efemèride el passat 1 de desembre.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta nova entrega s’explica com la Plataforma Comitè 1er de Desembre va celebrar els 40 anys de lluita de les entitats catalanes VIH/SIDA el passat 1 de desembre, coincidint amb el dia mundial de la SIDA.

El Comitè el conformen 19 entitats escampades pel territori català que donen servei de proximitat a les persones LGTBI o a altres col·lectius que necessiten qualsevol tipus d'assessorament o acompanyament.

El vídeo destaca la força del voluntariat en aquest àmbit. Tot i no formar part de l'estructura de decisió, les persones voluntàries són fonamentals per a les campanyes a peu de carrer i per a l'acompanyament en les que anomenen "Xerrades entre iguals”, una iniciativa que cerca l'empoderament de les persones que acaben de ser diagnosticades.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou