50 anys fent camí: explicar la història de l’entitat d’una manera original

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

50 anys fent camí: explicar la història de l’entitat d’una manera original

Resum: 

Experiències, sensacions i records de les persones membres, la llei escolta i guia com a fil conductor... L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes ha editat un llibre ben especial per commemorar els seus 50 anys d’existència.

Mirar al passat però també al present i al futur. És el que han volgut fer els membres de l’AEiG Pinya de Rosa de Blanes, de la Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), per celebrar el seu 50è aniversari.

A banda d’organitzar actes durant tot l’any, pels volts de Sant Jordi presenten el llibre “50 anys fent camí”. La publicació explica la història de l’agrupament amb imatges antigues i noves, amb frases dites per diversos membres del cau i simulant “post-its” i etiquetes amb informació diversa.

Utilitza com a fil conductor la llei escolta i guia, una base comuna de l’escoltisme i el guiatge d’arreu del món adaptada al projecte educatiu de cada associació. En el cas de MEG està formada per 10 frases que podeu veure aquí.

El llibre és un recull d’experiències, sensacions i records de les generacions que han passat per l’agrupament. Però segons expliquen ells mateixos, “també és el reflex dels infants i joves que defineixen el cau de Blanes: un cau viu, compromès i amb futur”.

El proper 18 d’abril, a les 17.30h de la tarda, presentaran el llibre al Teatre de Blanes. L’acte és gratuït i obert a tothom i comptarà amb la participació dels actuals membres de l’agrupament i dels antics escoltes que han participat en la confecció del llibre.

Durant el diumenge 19 d’abril, així com el mateix dia de Sant Jordi, el llibre també es podrà trobar a la parada de llibres i roses de l'agrupament que, des de fa més de 40 anys, ofereix llibres en català. La parada serà a la cantonada del Carrer Ample amb la Plaça de la Gent Gran de Blanes.

A banda d'aquests punts de venda, les persones que estiguin interessades en aconseguir el llibre poden escriure un correu a caupinyaderosa@gmail.com.

Afegeix un comentari nou