Cursos per a tothom a la UB

Fundació Autònoma Solidària
 Font: El Cine en la Sombra
Font: El Cine en la Sombra
 Font: CIM Formación
Font: CIM Formación

Cursos per a tothom a la UB

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La Universitat de Barcelona ofereix una cinquantena de cursos per aquest juliol sobre art, alimentació, urbanisme, salut, i molts més!

Si aquest estiu, tens ganes de formar-te per descobrir nous temes o aprofundir-ne en d'altres, la Universitat de Barcelona ofereix molts cursos diferents. En seleccionem alguns de curiosos i interessants:

  • 'De simis i odissees, el futur del passat': Si t'agrada el cinema de ciència ficció, aquest curs és per a tu. Del 9 al 13 de juliol de 2018, de 16 h a 20.30 h a l'Edifici Històric de la UB, es repassarà la història del cinema de ciència ficció, s'explicarà el canvi de paradigma que va suposar per al gènere el film '2001: una odissea de l’espai' i com analitzar la crítica social camuflada a la ciència ficció.

  • 'Les plantes i la salut': Una formació per conèixer el poder medicinal de les plantes o fitoteràpia, una pràctica en creixement. Aquest curs, de manera entenedora però amb el rigor científic que es requereix, vol proporcionar coneixements sobre quines plantes medicinals poden ser útils en el tractament o la curació de moltes patologies comunes. Del 9 al 13 de juliol de 2018, de 9.30 a 14h.

  • Mètodes i eines de gestió àgil d’equips de treball: Del 16 al 18 de juliol de 2018 de 16 h a 20.30 h, les persones assistents a aquest curs podran aprendre a conèixer, explorar en profunditat i aplicar mètodes i eines de gestió àgil a l'empresa, identificant els elements essencials en tot el procés, des de les necessitats del client fins a l’impacte en la cadena de valor de l’organització.

  • Viatge a la cara oculta del poder: Aquest curs és una aproximació històrica al període contemporani a través de deu figures que han intentat influenciar i canviar els esdeveniments des de l’ombra que els ha brindat el poder. A la vegada, també és un itinerari per diferents moments clau de la Història: des de la França revolucionària de Talleyrand, i la Rússia tsarista de Rasputin, fins a l’Espanya franquista de Serrano Súñer, l’Alemanya de Himmler o l’Argentina d’Evita Perón, passant pels EUA de Henry Kissinger, o per trajectòries menys conegudes com la de l’agent secret italià Licio Gelli, o la del general iranià Qasem Soleimani.

  • Mirades sobre l’abordatge del maltractament infantil: Curs de formació teòric-pràctica per tal de conèixer i analitzar les diverses situacions de sospita o certesa de maltractament que afecten als infants. La idea és emmarcar el tema a nivell social i legal, conèixer nous models per poder tractar el tema des de noves òptiques i, presentar experiències diverses per poder analitzar entre tots els participants. Es realitza del 9 al 13 de juliol de 2018 a les tardes.

  • Amor diví i amor humà: Recorregut per la literatura espanyola, per textos de la literatura espanyola i hispanoamericana dels segles XVI i XVII que tracten la vivència de l'amor en les seves diverses facetes. Es repassarà l'amor maternal i esponsal en la mística del segle XVI, Garcilaso, Juan de la Cruz i Miguel de Molinos, Sor Juana Inés de la Cruz, i d'altres.

  • Saps comunicar-te? Connecta amb el poder de la comunicació: Un curs pràctic per millorar la teva forma de comunicar-te amb altres persones tant de forma oral com escrita, millorar la posició personal a les xarxes, parlar en públic i a connectar amb l’audiència a través de les emocions i conèixer estratègies per parlar amb persones amb diversitat funcional.

Afegeix un comentari nou