El col·lectiu trans* reclama més presència als municipis

Carme Porta Abad - IdemTV
Imatge de l'acte reivindicatiu celebrat a Sabadell.  Font: Youtube
Imatge de l'acte reivindicatiu celebrat a Sabadell. Font: Youtube

El col·lectiu trans* reclama més presència als municipis

Carme Porta Abad - IdemTV

Resum: 

La iniciativa 'Municipalisme trans*' treballa per donar veu i visibilitat a aquest grup de persones dins de les polítiques locals.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, el vídeo ens presenta el 'Municipalisme trans*', iniciativa d'un grup de persones que aposta per la governança multinivell i que busca donar visibilitat al col·lectiu com a part integral de la societat.

Es tracta d'un gest de visibilització del col·lectiu trans* en l’àmbit del municipalisme que pretén desmarcar-se de qualsevol dinàmica o estratègia electoral. Adverteix de com les persones trans*, negades de tota competència entorn la seva decisió i lliure determinació, han decidit que és el moment per recuperar el territori. Així mateix, emfatitza que el municipalisme és un lloc comú per a l'apoderament i la pròpia governança així com, el primer mur de contenció davant les creixents dinàmiques d'odi i discriminació.

Què és idemTV?


IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou