El mapa de les joguines!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El mapa de les joguines!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Una manera de fer el Nadal i les festes diferent és donant joguines per permetre que nens i nenes en risc d’exclusió puguin gaudir també de regals de reis. A tot Catalunya hi ha centenars de punts de recollida de joguines i durant aquesta setmana encara hi sou a temps.

Voleu donar joguines i fer un regal anònim? En el següent mapa interactiu podeu consultar els nombrosos punts de recollida de joguines que hi ha a Catalunya i a la resta de l’Estat. Durant les festes nadalenques és un bon moment per ser solidari i moltes entitats que treballen amb infants i adolescents aprofiten per fer recollida de joguines, roba, llibres i material.

Al web de Canal Solidari podeu trobar algunes de les campanyes nadalenques i el mapa interactiu on situar els punts de recollida. Cal recordar que la donació de joguines no ha de ser caritativa, sinó donar joguines noves o en molt bon estat, així com la resta de donacions. Tal i com destaquen al web no és el moment de buidar armaris i fer neteja, sinó de ser solidaris.

En aquesta web també s’hi pot trobar un especial Nadal amb campanyes i idees sobre consum responsable. L’objectiu és aconseguir repartir joguines i il·lusió entre els nens i nenes i les famílies que viuen en risc d’exclusió i per sota del llindar de la pobresa.

Afegeix un comentari nou