El present i futur de les organitzacions esportives, a debat en el Congrés Esport Local

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font: Diba
Font: Diba
 Font: Diba
Font: Diba

El present i futur de les organitzacions esportives, a debat en el Congrés Esport Local

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’esdeveniment, organitzat per la Diputació de Barcelona, se celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre a Barcelona per reflexionar sobre cap a on van les entitats esportives i com afecten els canvis socials a l’esport.

Com fer créixer les organitzacions esportives? Com impulsar l’economia local amb l’esport? Com pot l’esport millorar la qualitat de vida de les persones? Quins projectes esportius cal oferir?

Aquestes són algunes de les qüestions que es plantejaran en el Congrés Esport Local que la Diputació de Barcelona organitza el 26 i 27 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona per promoure la reflexió i l’intercanvi d’experiències i coneixements sobre el món de l’esport des d’àmbits diversos.

La trobada es divideix en tres sessions temàtiques que tractaran sobre la pràctica esportiva des del punt de vista de les persones, les organitzacions i la societat. Cadascun d’aquests blocs s’iniciarà amb una ponència central i comptarà amb diverses activitats com taules rodones, difusió d’experiències i tallers en els quals hi participaran membres d’entitats, institucions públiques i empreses privades.

L’objectiu d’aquest espai, segons l’organització del congrés, és aprofundir en el present i els reptes de futur de l’esport local i comptar amb un “punt de partida per dibuixar noves estratègies: on som i cap a on anem?”.

L’assistència al congrés te un cost de 50 euros, però s’ofereix una entrada bonificada de 25 euros per a persones en situació d’atur i estudiants. La inscripció ja es és oberta.

Afegeix un comentari nou