El projecte Vente Pa'K celebra 10 anys de funcionament

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El projecte Vente Pa'K celebra 10 anys de funcionament

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Aquesta iniciativa, que intenta oferir un oci nocturn alternatiu a la població jove de Sant Boi de Llobregat, ha programat nombroses activitats els divendres i els dissabtes que han arribat cada any a 1.500 joves.

Vente Pa'K va sorgir d'un grup de joves d'aquesta població del Baix Llobregat, comptant amb el suport de la Fundació Marianao i d'altres recursos de la ciutat, davant la falta d'una oferta d'oci nocturn de qualitat. Des d'un bon començament ha volgut esdevenir un model de referència en els processos de participació juvenil.

El projecte ha celebrat els seus 10 anys d'existència amb tot un seguit d'activitats especials que han tingut lloc al llarg del cap de setmana. El divendres 1 de juliol es van fer tallers per a tots els públics, es va poder jugar amb un futbolí humà inflable, a ping-pong, a jocs de rol i més... També hi va haver, màgia, una masterclass de salsa, una demostració de softcombat i tallers de percussió i risoteràpia.

El dissabte 2 de juliol la celebració va continuar amb exhibicions, monòlegs, un sopar de germanor i la projecció d'un vídeo que es va anar enregistrant al llarg dels actes de celebració del projecte.

Vente Pa'K és ja un projecte totalment consolidat dirigit a joves d'entre 15 i 35 anys en el qual són els veritables protagonistes. A partir de l'autogestió aconsegueixen el seu apoderament i també incidir de manera preventiva en evitar conductes d'oci no saludable.

Afegeix un comentari nou