El moviment veïnal busca sumar agents a la lluita per la igualtat

Associació per a Joves Teb - Comunitari
Cartell del Fòrum veïnal barcelonès de dones
Cartell del Fòrum veïnal barcelonès de dones
Dones participant en un acte. Imatge que il·lustra el taller "Cuidem la ciutat" del Fòrum veïnal de dones
Un dels quatre tallers del fòrum serà "Cuidem la ciutat"

El moviment veïnal busca sumar agents a la lluita per la igualtat

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

El 5 i 6 de maig la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona organitza el Fòrum veïnal barcelonès de dones. Pretén ser un punt de partida per sumar cada vegada a més agents a la lluita per la igualtat a la ciutat de Barcelona.

La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) organitza el Fòrum veïnal barcelonès de dones. Es realitzarà el 5 i 6 de maig, al Centre Cultural Teresa Pàmies de Barcelona (C/ Compte Urgell, 145). Aquesta jornada vol servir "per compartir neguits i vivències".

Des de la FAVB expliquen que "el dia a dia de les activistes es veu travessat de manera continuada de situacions marcades per la condició de gènere" i asseguren que és difícil trobar espais de reflexió. Així, es vol generar aquest debat i, a més a més, donar-li continuïtat: "El fòrum veïnal barcelonès de dones no és sinó el començament d’un projecte ambiciós que busca sumar cada vegada a més agents a la lluita per la igualtat a la ciutat de Barcelona".

El fòrum donarà inici el divendres 5 de maig, a les 19.00 hores, amb una performance a càrrec del col·lectiu l’Artèria, la presentació del fòrum i dels tallers, una conferència a càrrec d’Isabel Segura i l'actuació de la Coral de Dones de la Flor de Maig.

Continuarà el dissabte 6, amb tallers simultanis i una trobada final de totes per compartir conclusions. Per acabar, es retrà homenatge a Teresa Pàmies, escriptora, periodista i política que dona nom al centre cívic on es realitzarà el fòrum.

Els tallers que s'hi desenvoluparan són els següents:

A la plana web de la jornada expliquen que s'adreça "a les dones (i també als homes) del moviment veïnal i dels altres moviments socials". La inscripció es pot realitzar a través d'aquest enllaç.

Al voltant d'aquest fòrum s'està creant un grup per seguir treballant el tema i sumar més agents a la lluita per la igualtat a Barcelona. Les persones interessades a participar en aquest grup poden emplenar aquest formulari.

Afegeix un comentari nou