Escoltes Catalans celebra l’Assemblea General a Vilassar de Dalt amb més de 600 participants

Escoltes Catalans
Autor/a: 
Escoltes Catalans
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Escoltes Catalans celebra l’Assemblea General a Vilassar de Dalt amb més de 600 participants

Autor/a: 
Escoltes Catalans
Escoltes Catalans

Resum: 

El proper cap de setmana 21 i 22 de novembre, Escoltes Catalans celebrarà la 43a Assemblea General Ordinària (AGO) reunint més de 600 educadors i educadores dels 42 agrupaments escoltes membres de l’associació.

L’Assemblea és el principal òrgan de decisió de l’Associació i on es visualitza l’esperit de democràcia participativa en què eduquen els agrupaments escoltes.

L’AGO, que enguany es durà a terme al pavelló Can Banús de Vilassar de Dalt és la trobada més important del calendari de l’Associació i el seu màxim òrgan de decisió. Els centenars de joves assembleistes votaran memòries, programes, propostes i un nou Pla Triennal que definirà les noves línies d’actuació, en un intens cap de setmana.

L’acte serà acollit per l’Agrupament Escolta Serra de Marina de Vilassar de Dalt. El seu paper d’amfitrions consistirà a coordinar bona part de les tasques d’organització, amb ajuda dels familiars del cau i d’antics membres de l’Associació.

L’Assemblea començarà dissabte 21 de novembre a les 16h. A l’obertura intervindrà l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i Pérez i, entre d’altres convidats, hi serà present Toni Reig, director general en funcions de Joventut del Departament de Benestar Social. Diumenge a les 14h es farà la cloenda de l’acte, i en aquest cas serà el cooperativista i activista Jordi Garcia Jané, qui prendrà la paraula per animar els joves a participar i a implicar-se en la societat.

Per a més informació, per demanar material gràfic o per confirmar assistència, podeu contactar amb Xènia Solé, tècnica de comunicació:

T. 93 268 91 10 / 687959677 comunicacio@escoltes.org

Sobre Escoltes Catalans

Escoltes Catalans és l’associació laica de l’escoltisme català que aplega 4.000 infants i joves repartits en una quarantena d’agrupaments en dotze comarques catalanes. És membre de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) i de les dues organitzacions internacionals juvenils més nombroses del planeta: l’Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM) i l’Associació Mundial de Guies Escoltes (WAGGGS).

Afegeix un comentari nou