Fundació Joia acompanya les persones amb trastorns de salut mental a través d'una nova web

Fundació Joia
Autor/a: 
Fundació Joia
 Font: Fundació Joia
El web #QuedatACasaAmbJoia vol ser una eina d'acompanyament durant el període de confinament.

Fundació Joia acompanya les persones amb trastorns de salut mental a través d'una nova web

Autor/a: 
Fundació Joia
Fundació Joia

Resum: 

L'entitat ha posat en marxa #QuedatACasaAmbJoia durant el període de confinament pel Covid-19 per seguir acompanyant el col·lectiu que atén, tant per part de les professionals com a través d'eines digitals.

Fundació Joia ha posat en marxa la pàgina web #QuedatACasaAmbJoia durant el període de confinament pel Covid-19. L'objectiu és seguir acompanyant el col·lectiu que atén, el de persones amb trastorns de salut mental, no només a través del seguiment telemàtic per part de les professionals, sinó també digitalment.

A la pàgina web s'hi pot trobar un recull d'activitats de tot tipus i propostes per ocupar el temps de manera profitosa durant el període de confinament. S'hi poden trobar idees culturals, com ara visites virtuals a museus o fer visionat d'obre de teatre; també activitat física, a través de comptes externs i propostes d'entrenament; i propostes solidàries, com ara escriure cartes a persones malaltes o bé beneficiar-se, o unir-se, a plataformes d'ajuda.

Amb la mateixa intenció de ser un punt de trobada i acompanyament digital, Fundació Joia proposa cada dia, de dilluns a divendres i a les 17h, un directe al seu perfil d'Instagram, amb diverses activitats: tutorial de tècniques bàsiques de dibuix, introducció a la llengua de signes catalana, ronda de preguntes sobre hàbits saludables o xerrada sobre cinema, per exemple.

A més, Fundació Joia ha posat en marxa un canal de Telegram, on es poden unir les persones usuàries i persones interessades, i que serveix no només per fer arribar les activitats proposades al públic, sinó acompanyar les persones del col·lectiu de salut mental de manera més directa durant un període psicològicament dur.

Afegeix un comentari nou