La competició més important des dels Paralímpics busca voluntaris

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:

La competició més important des dels Paralímpics busca voluntaris

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Els millors equips del món competiran aquest estiu a la Copa Intercontinental de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral. Estan buscant voluntaris i voluntàries, t’hi animes?

La ciutat de Sant Cugat del Vallès ha estat escollida com a seu per acollir, del 27 de juliol al 10 d’agost, la CPISRA Intercontinental Cup 2013, en què els 16 millors equips del món competiran per 8 places al campionat del món de 2015. Es tracta de la competició per a persones amb discapacitat més important des dels Jocs Paralímpics de Barcelona 1992.

La competició està dirigida a persones amb paràlisi cerebral lleugera, afectats per hemiplègia o altres lesions d’equilibri, coordinació o motriu. L’organització vol aprofitar l’oportunitat per apropar l’esport per a les persones amb discapacitat a la societat en general, trencar tabús i acabar amb el desconeixement i, en definitiva, treballar la inclusió i ensenyar la ciutadania de què són capaços els esportistes amb paràlisi cerebral.

Estan buscant persones que vulguin col·laborar com a voluntàries a l’esdeveniment. Per fer-ho, només cal omplir el formulari que trobaràs a la part inferior d’aquesta pàgina.

La Copa Intercontinentalde Futbol 7 l’organitzen la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federación Española de Deportes Paraliticos Cerebrales, amb la supervisió de la Cerebral Palsy International Sports & Recreation Association (CPISRA).

Afegeix un comentari nou