La Taula del Tercer Sector dona a conèixer els seus assoliments al 2018

Colectic - Comunitari
La Taula centra gran part dels seus esforços en la lluita contra les desigualtats socials. Font: Taula del Tercer Sector
La Taula centra gran part dels seus esforços en la lluita contra les desigualtats socials. Font: Taula del Tercer Sector

La Taula del Tercer Sector dona a conèixer els seus assoliments al 2018

Colectic - Comunitari

Resum: 

En un document de quatre fulls en format PDF mostra, a més dels projectes i accions dutes a terme, xifres relatives a participació, balanç econòmic i incidència.

La Taula d'entitats del Tercer Sector ha presentat la memòria d'activitats 2018, que fa referència al seu treball a favor de la defensa dels drets socials i a l’enfortiment i la millora del sector.

Gairebé 3.000 persones van assistir als actes organitzats per la Taula, el 65% dels ingressos van arribar del sector públic, el 25% de les despesses van anar a parar a l'enfortiment del sector i ha reforçat el treball amb xarxes estatals i generat noves aliances estratègiques. També ha contribuït a donar visibilitat a la feina feta per les entitats socials, i ha enfortit la relació entre les administracions locals amb l'objectiu de millorar l’atenció i els suports a les persones.

Des de la Taula han volgut deixar preparades, abans de marxar de vacances, totes les activitats que duran a terme a l’últim quadrimestre de l’any. Presentaran el nou Baròmetre del Tercer Sector; faran dos debats ‘Catalunya Social’, un sobre l'assetjament per raons LGTBI i un altre sobre els efectes de la robotització al tercer sector; i impulsaran diverses jornades com ara la de finançament europeu, la del pacte del temps i la de la garantia d’ingressos.

A més, estan preparant una acció d’incidència de la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) per a la defensa dels drets dels infants, coincidint amb els 30 anys de la Convenció de l’ONU.

I per últim, l’m4Social Day d'enguany es centrarà en dades i en una nova missió europea a Brussel·les, de cara al suport que la Taula ofereix a les entitats perquè puguin avançar en la seva internacionalització.

Consulta el document en format PDF.

Afegeix un comentari nou