La vuitena edició de la Tapa Solidària recapta més de 23.000 euros

Ravalnet
Hi han participat 70 restaurants que han donat 0,50 euros d'una de les seves tapes Font: Casal dels Infants
Hi han participat 70 restaurants que han donat 0,50 euros d'una de les seves tapes Font: Casal dels Infants

La vuitena edició de la Tapa Solidària recapta més de 23.000 euros

Ravalnet

Resum: 

La recaptació obtinguda amb aquesta iniciativa del Casal dels Infants anirà destinada a un projecte de l'entitat que acompanya dones en situació de vulnerabilitat i els seus fills i filles menors de 3 anys.

En aquesta edició de la Tapa Solidària han participat 70 restaurants que del 13 d'octubre de 2018 al 13 de gener 'enguany han venut en total més de 41.000 tapes. Aquests establiments han donat al Casal dels Infants 0,50 euros de la venda d'una de les tapes de la seva carta.

El projecte que es beneficiarà de la iniciativa és el servei maternoinfantil Vincles de l'entitat, que atén cada any més de 600 mares i fills i filles. Les mares participants, que acostumen a ser dones immigrades i sense xarxa de suport, gràcies al projecte estableixen relacions de confiança entre elles, alhora que milloren el coneixement de les llengües castellana i catalana i reben informació sobre el sistema educatiu i altres serveis públics.

Pel que fa als nens i les nenes participants a Vincles, a més de reforçar el lligam amb les seves mares, aquests i aquestes adquireixen coneixements i hàbits necessaris perquè puguin començar l'escola amb una preparació adequada.

Des que va començar la iniciativa, la Tapa Solidària ha recaptat més de 190.000 euros que han servit per consolidar el projecte Vincles als barris del Raval (Barcelona); Sant Roc i Llefià (Badalona), Fondo, el Raval i Santa Rosa (Santa Coloma de Gramenet) i al municipi de Salt (Girona).

Afegeix un comentari nou