Marta Junqué: "Els canvis que estem vivint ens fan reflexionar sobre la importància del temps"

LaviniaNext
Autor/a: 
Carlos Faneca / Dani Sorolla
 Font: Xarxanet
La Marta Junqué és la coordinadora de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society. Font: Xarxanet.
 Font: Pixabay (Llicència CC)
La gestió del temps és part essencial del nostre benestar. Font: Pixabay (Llicència CC).
 Font: Pixabay (Llicència CC)
La Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society segueix el camí de la Iniciativa per la Reforma Horària. Font: Pixabay (Llicència CC).

Marta Junqué: "Els canvis que estem vivint ens fan reflexionar sobre la importància del temps"

Autor/a: 
Carlos Faneca / Dani Sorolla
LaviniaNext

Resum: 

Xerrem amb la coordinadora de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, un projecte que recull el llegat i l'experiència de la Iniciativa per la Reforma Horària.

El temps és un dels béns més preuats en els nostres dies. Tant que, disposar-ne o no pot marcar una gran diferència pel que fa a la nostre benestar i qualitat de vida. Així ho creuen des de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society que, seguint el camí que va obrir la Iniciativa per la Reforma Horària, treballa per impulsar canvis horaris que ens permetin gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps.

Hem parlat amb la Marta Junqué, coordinadora del projecte, perquè ara la iniciativa anhela travessar fronteres i impulsar més decididament aquest canvi, compartir lliçons apreses i projectes amb altres organitzacions. Tot plegat amb l'objectiu de generar coneixement per posar en marxa un canvi global en l'ús del temps i afavorir polítiques per regular-lo.

Tot a punt per a la Time Use Week

En aquesta línia, entre el 23 i el 29 de novembre se celebra la Time Use Week, un esdeveniment que suposa la internacionalització de la Setmana dels Horaris i que es farà per via telemàtica. Al llarg de la setmana, més de 50 referents internacionals, com Carl Honoré i Judy Wajcman entre molts altres, debatran sobre usos del temps en nou context socioeconòmic i el seu impacte en les relacions laborals, en les polítiques municipals, la recerca i l’Agenda 2030.

Per participar-hi, és imprescindible registrar-se a través d’aquest link: https://tuw2020.timeuse.barcelona/register. Només cal inscriure's una única vegada per participar en tots els actes que es portaran a terme durant la Time Use Week 2020.

Afegeix un comentari nou