Roses de Sant Feliu

IdemTV
Presentació de TransBaix Power & Roses de Sant Feliu. Font: IdemTV
Presentació de TransBaix Power & Roses de Sant Feliu. Font: IdemTV
Xerrada de l’associació TransBaix Power & Roses de Sant Feliu. Font: IdemTV
Xerrada de l’associació TransBaix Power & Roses de Sant Feliu. Font: IdemTV

Roses de Sant Feliu

IdemTV

Resum: 

TransBaix Power & Roses de Sant Feliu és l'associació trans* de Sant Feliu de Llobregat amb vocació comarcal.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

Avui ens traslladem a Sant Feliu de Llobregat per conèixer l’associació ‘TransBaix Power & Roses de Sant Feliu’, formada per persones del col·lectiu trans* i familiars i amistats que hi donen suport. Volen visibilitzar el fet trans* i lluiten per una societat equitativa que respecti la diversitat.

Consideren que la transsexualitat és present en tots els nivells socials, un fet transversal que travessa una societat heteroCISpatriarcal.

Un dels projectes més importants de l'associació la divulgació i sensibilització a través de xerrades en centres educatius. També han creat una revista que comprèn molts temes que preocupen a la comarca, a banda dels drets de les persones LGTBIQ+.

En aquest vídeo, la Rosa Maria Maristany, presidenta de l’entitat, i les activistes Lídia, mare d'un nen trans, i Susana, en l’àmbit educatiu i dels drets humans, comparteixen el seu testimoni.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou