"Un infant, quina il·lusió!", un nou llibre per a les famílies que tinguin nadons

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:

"Un infant, quina il·lusió!", un nou llibre per a les famílies que tinguin nadons

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

El Departament de Benestar Social i Família enviarà a totes les famílies amb infants acabats de néixer un llibre, il·lustrat per Roser Capdevila, amb consells i recomanacions sobre l’evolució del creixement, l’adquisició d’hàbits o l’alimentació dels nounats.

A partir d’aquest 2013, les famílies que tinguin un fill o filla acabat de néixer rebran el llibre Un infant, quina il·lusió!, il·lustrat per la creadora de les Tres Bessones, Roser Capdevila. Es tracta d’un recull de consells i recomanacions que, de manera amena i pràctica, pretén assessorar els pares i mares en aspectes diversos de la vida dels nadons, com per exemple l’evolució del creixement, l’adquisició d’hàbits, l’educació o l’alimentació. El llibre, editat pel Departament de Benestar Social i Família, també inclou pàgines web i telèfons on obtenir informació sobre ajudes i altres recursos a l’abast.

El llibre representa un diàleg que el fill o filla manté amb els seus pares i es pot personalitzar cada exemplar amb el nom i les característiques del nen o nena. Hi ha diversos capítols, que tracten el naixement, l’arribada a casa, l’alletament o el son, així com el calendari de vacunacions, la prevenció d’accidents, el control dels esfínters o el primer dia a l’escola.

Per aquest curs s’han editat 80.000 exemplars de la publicació, que s’enviarà per correu postal als domicilis de totes les famílies que sol·licitin la targeta sanitària per als fills i filles menors d’un any. Anirà acompanyada d’una carta del president de la Generalitat, Artur Mas, on felicitarà l’arribada del nou membre a la família. El llibre Un infant, quina il·lusió! es pot descarregar des de la pàgina web del Departament de Benestar Social i Família.

Afegeix un comentari nou