Aquest divendres s'estrenen en català 'Els Mínions' i 'Nosaltres i jo'

Autor/a: 
Direcció General de Política Lingüística
 Font:
Font:

Aquest divendres s'estrenen en català 'Els Mínions' i 'Nosaltres i jo'

Autor/a: 
Direcció General de Política Lingüística

Resum: 

Aquesta setmana s’estrenen en català els films Els Mínions i Nosaltres i jo. El doblatge i la subtitulació dels films tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Aquest divendres, 3 de juliol, s’estrenen en català el film d’animació Els Mínions, en un total de 29 sales en versió doblada al català, i Nosaltres i jo, que s’estrena en versió original subtitulada en català (VOSC) en una sala. El doblatge i la subtitulació dels films tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Els Mínions

Aquest film d’animació està dirigit per Kyle Balda, Pierre Coffin. En la versió catalana Isabel Valls, Quim Gutiérrez, Xavier Fernández, Meritxell Ané i Pep Plaza doblen els personatges.

Els Mínions sempre han estat al servei dels supermalvats, però, a causa de la seva incompetència, no saben conservar els amos i per això ara estan sols i deprimits. En Kevin, n’Stuart i en Bob surten a buscar un nou líder i van a parar a la gran trobada de superdolents d’Orlando, on la malvada Scarlet els fa un encàrrec.

Nosaltres i jo

El film està dirigit per Michel Gondry i interpretat per Michael Brodie, Teresa Lynn, Mia Lobo, Meghan Murphy, Jazmine Rivera, Brandon Diaz, Joe Mele, Alex Raul Barrios, Jonathan Ortiz, Laidychen Carrasco i Jillian Rice.

L’argument ofereix un retrat de les vides d'un grup d'adolescents que recorren el mateix camí en autobús a través del Bronx i com evolucionen les seves relacions durant l'últim dia de col·legi.

Més informació al portal Cinema en català, al compte Twitter http://twitter.com/cat_cine i a la pàgina Facebook http://www.facebook.com/cinemaencatala

Afegeix un comentari nou