El teatre inclusiu arriba a La Seca Espai Brossa amb Pot Teatre

Femarec
 Font: Cristina Forés
Font: Cristina Forés

El teatre inclusiu arriba a La Seca Espai Brossa amb Pot Teatre

Femarec

Resum: 

La companyia de teatre inclusiu, Pot Teatre, actuarà del 27 de juny a l’1 de juliol al teatre La Seca Espai Brossa amb l'espectacle 'Aquí no paga ni Déu, el musical'.

Pot Teatre, formada exclusivament per actrius i actors amb discapacitat o trastorn mental sever, actuarà al teatre La Seca Espai Brossa del 27 de juny a l’1 de juliol amb l’obra “Aquí no paga ni Déu, el musical”.​ És molt inusual trobar espectacles de teatre inclusiu a la cartellera, però el nivell de professionalització d’aquesta companyia els ha obert les portes de la programació de temporada.

La companyia

Pot teatre és una companyia especialitzada en el gènere musical, impulsada per l’entitat d’inserció sociolaboral Femarec i dirigida per Albert Gràcia. En els seus orígens era una eina terapèutica pels treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball de l’entitat, però actualment ja és una companyia professional. Després de l’èxit de la seva primera producció, “Els músics de Bremen in concert”, ara estan de gira amb l’espectacle “Aquí no paga ni Déu, el musical”, mentre assagen el que serà el seu tercer espectacle, l’adaptació musical de “Tot esperant Godot”.

Aquest projecte no només fa pedagogia als actors, protagonistes del projecte, sinó que, alhora, també la fa per a la societat en general en quant constitueix una valuosa eina de difusió d'un missatge de solidaritat, tolerància i respecte a la diversitat.

L’obra

'Aquí no paga ni Déu, el musical' és una adaptació de la reconeguda comèdia satírica de Dario Fo que narra com unes dones decideixen, en plena crisi econòmica, fer una revolta i assaltar comerços. Aquest punt de partida desembocarà en un hilarant esclat d’embarassos espontanis que deixarà estupefactes a marits, mossos i policia. Tot i ser una obra representada nombroses vegades a tot el món, és la primera vegada que se’n fa una versió musical.

Podeu adquirir les vostres entrades aquí.

Afegeix un comentari nou