Esclat musical del Paupaterres de Tàrrega

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Esclat musical del Paupaterres de Tàrrega

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Zoo, Kepa Junkera, Els Amics de les Arts o Xeic! són els plats forts del Festival de Música de Tàrrega

Durant dos dies, el 17 i 18 de juliol, el Festival Paupaterres de Tàrrega ofereix actuacions en directe de formacions musicals emergents del nostre país així com propostes consolidades del panorama musical. El certamen ha esdevingut l’aparador musical estiuenc de la província de Lleida, ja que 7.000 persones hi passen al llarg dels dos dies.

L’Associació Paupaterres, associació sense ànim de lucre, manté la gratuïtat del festival en la seva major part, complint així un dels seus principals objectius, que és esdevenir un punt de trobada en les nits estiuenques de famílies, joves, melòmans i amics, que convergeixen al Càmping Municipal (Avinguda de Tarragona, s/n) per descobrir, escoltar i viure les propostes musicals, gastronòmiques i artesanes, que any rere any, s’apleguen en aquest indret al mes de juliol.

Zoo, Kepa Junkera, Els Amics de les Arts, Xeic!, Doctor Prats, Familia Torelli, Esne Beltza, Morena Tradipatxanga, Ponent Roots, La Terrasseta de Preixens o Soweto formen part del cartell Paupaterres 215.

Una de les activitats paral·leles més consolidades del Paupaterres són els sopars gastronòmics que s'ofereixen durant els dos dies del Festival. A mñes, Els productes artesans es converteixen en un reclam per a totes aquelles persones que visiten el Paupaterres. parades amb productes artesans, bijuteria o parades dels grups que participen al festival les trobareu a l'entrada del recinte. D'altra banda, el PaupaKids s’ha consolidat com un esdeveniment propi dins del Festival Paupaterres durant el dissabte a la tarda. Aquest any l’amfitrió serà el personatge del Club Super 3, en Pau, que farà les delícies dels petits de la casa actuant en directe i per a tots al Càmping Municipal.

Aquesta cita cultural que fa del mestissatge musical la seva bandera està organitzada per l’Associació Paupaterres i l’Ajuntament de Tàrrega, i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.

Afegeix un comentari nou