Formes part d'un grup de teatre amateur? Participa al concurs!

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Teatre de Sarrià Font: Teatre de Sarrià
Teatre de Sarrià

Formes part d'un grup de teatre amateur? Participa al concurs!

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Centre de Sant Vicenç de Sarrià impulsa un concurs obert a tot el país per als grups de teatre amateur, amb quatre premis. L'únic condicionant és que les obres siguin en llengua catalana.

El Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià ha convocat el 4t Premi Teatre de Sarrià, que va adreçat als grups de teatre amateur de Catalunya. La participació està oberta a tothom i es repartiran quatre premis que estan dotats amb quantitats que van dels 1.500€ als 300€.

L’objectiu de l’entitat és la de contribuir a fonamentar l’activitat teatral pel seu valor com activitat de descoberta, de comunicació i d’associació entre diferents persones, que els hi permet realitzar un projecte en comú en el seu temps lliure.

També es vol potenciar la creació artística, i les immenses possibilitats que el teatre ofereix pel desenvolupament de la cultura, l’apropament a realitats a voltes desconegudes o a problemàtiques reals de la nostra societat. Els espectacles han de ser en llengua catalana, i les bases es poden consultar a continuació. La inscripció s’haurà de presentar abans del 15 de desembre.

BASES
BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ

Afegeix un comentari nou