Històries refugiades, un cicle sobre lluites a través del cinema a la fresca

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Ivet Eroles
 Font:
Font:

Històries refugiades, un cicle sobre lluites a través del cinema a la fresca

Autor/a: 
Ivet Eroles
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

L’Àgora Juan Andrés Benítez i l’Espai Jove La Fontana acolliran el Cicle de Cinema Històries Refugiades els dies 6, 13 i 21 de juliol.

El Servei Civil Internacional (SCI) organitza cada any un cicle de cinema a la fresca i la temàtica d’enguany es titula "Històries Refugiades" amb el propòsit d’apropar al públic diferents històries de persones que han hagut de marxar dels seus pobles i ciutats per motius relacionats amb els conflictes armats, la violència o les condicions de vida precàries.

"La vida loca", de Christian Poveda

El dimecres 6 de juliol a les 20.30h a l’Àgora Juan Andrés Benítez (carrer Aurora amb carrer Riereta) es projectarà el film i es farà una presentació sobre el rol de les bandes juvenils a Centre Amèrica, a càrrec de Germán Hernández, salvadoreny i col·laborador de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR).

"A Syrian Love Story", de Sean McAllister

L’Àgora Juan Andrés Benítez també acollira la projecció del documental "A Syrian Love Story", una pel·lícula sobre la revolució i els desplaçaments de la població siriana. Serà el dia 13 de juliol a les 20.30h.

"Tarajal", de Metromuster

"Tarajal" tanca el Cicle de Cinema el dijous 21 de juliol a les 21h a l’Espai Jove La Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190). L’Observatori DESC presentarà aquesta pel·lícula que pretén desmuntar la impunitat a la frontera sud.

Afegeix un comentari nou