Marta Riera: “Tenim un desig de transformació social, econòmica i ecològica”

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Autor/a: 
Miriam Bantulà Merino
Núria Social Font: Núria Social
Façana de l'espai Núria Social, associació d'Olot fundada al 2015.

Marta Riera: “Tenim un desig de transformació social, econòmica i ecològica”

Autor/a: 
Miriam Bantulà Merino
Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La coordinadora de projectes del Núria social ens parla sobre aquest espai a disposició de la ciutadania en el que es promou, es transforma i s’apropa la cultura alhora que s’aborden diversos projectes de gestió associativa.

El Núria Social és una associació d’Olot que neix el 2015 per promoure l’intercanvi d’idees i projectes en un mateix centre. En aquest, hi ha espais de cotreball, sessions de cinema, música en viu, arts escèniques i una cantina que, segons les paraules de Marta Riera, és “el cor del Núria”, no només per ser un punt de trobada entre les diferents membres de l’associació i del mateix poble, sinó també per fer servir productes de proximitat de la mateixa Garrotxa, ecològics i sostenibles.

L’objectiu principal és retornar la funció social d’aquest espai que havia estat un centre obrer i un antic cinema al segle XIX, per tal que la ciutadania gaudeixi de diverses propostes culturals i gastronòmiques i d'un espai obert a noves propostes i projectes a disposició del mateix poble.

Afegeix un comentari nou