Músics que busquen padrins

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
Guitarra Font: Diputació de Tarragona
L'aMt recull instruments en desús per a donar-los a serveis penitenciaris.

Músics que busquen padrins

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

L'Associació de Músics de Tarragona impulsa una campanya solidària de donació d'instruments a serveis penitenciaris.

L'Associació de Músics de Tarragona (aMt) ha engegat una campanya solidària de donació d'instruments musicals a serveis penitenciaris. Sota el nom "Apadrina un músic", la iniciativa pretén reaprofitar i allargar la vida a instruments sense ús, per oferir-los a persones privades de llibertat.

Qualsevol instrument, així com amplificadors, taules de so o material de música divers (cordes, celletes, afinadors, piles de 9v, clavillers, etc.). Als centres penitenciaris de Catalunya, els interns i les internes tenen la possibilitat de participar en tallers de música. En aquests espais toquen i experimenten amb els instruments de què disposen. Això els permet connectar amb la seva part més sensible i creativa. La música ajuda a l'apoderament de la persona i millora la seva autoestima, a més de potenciar valors com la constància i l'esforç per aprendre a tocar un instrument.

Fins al 29 de desembre es poden donar els instruments a la Capsa de Música (Espai Tabacalera), Av. Vidal i Barraquer, s/n, els dilluns de 18h a 20h; dimarts de 17 a 20h; dimecres de 10 a 13h i de 17 a 19h; dijous i divendres d' 11 a 13h, així com els dies que hi ha concert (consulteu www.musicstgn.com). La campanya compta amb el suport del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

L'aMT

Des del 1999, l'AMT és una associació de músics sense ànim de lucre que pretén incloure totes les comarques de Tarragona incorporant al seu projecte tots els músics possibles, de qualsevol estil, per defensar els seus drets organitzadament i esdevenir un interlocutor vàlid i de pes davant qualsevol estament, ja sigui polític o privat.

Afegeix un comentari nou