Posa en marxa el teu punt "Recicla Cultura"!

 Font:
Font:

Posa en marxa el teu punt "Recicla Cultura"!

Resum: 

Durant les setmanes prèvies a la diada de Sant Jordi, la Fundació Servei Solidari recull llibres de segona mà amb l'objectiu de finançar així els seus cursos d'alfabetització i llengua. Hi vols col·laborar?

"Si un llibre t'ha canviat la vida, recicla'l i transforma la vida d'una persona". Aquesta és la proposta que et fa la Fundació Servei Solidari per a la diada de Sant Jordi, que se celebra el 23 d'abril. Amb la campanya Recicla Cultura promou la donació de llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi. L'objectiu és finançar els cursos d'alfabetització i llengua que imparteix aquesta entitat des de fa 10 anys i que faciliten la integració social de les persones nouvingudes.

A l'edició del 2013 es van crear 29 punts de recollida de llibres arreu de Catalunya. Enguany volen tenir-ne encara més i animen a tothom a acollir un punt Recicla Cultura a la seva escola, universitat, empresa o entitat. Des de la Fundació Servei Solidari facilitaran un kit de comunicació per identificar el punt i donar a conèixer la iniciativa. La idea és anar recollint llibres de segona mà en aquests punts i el 23 d'abril vendre'ls a canvi d'un donatiu.

Si t'animes a col·laborar o necessites informació, pots contactar amb l'Albert Francolí: albert.francoli@serveisolidari.org.

Donar i comprar llibres són altres maneres de col·laborar amb "Recicla Cultura". També es pot fer una aportació econòmica a través d'Internet; és el que la campanya anomena "Regalar llibres virtuals".

Comentaris

Hola a tothom! El correu correcte és albert.francoli@serveisolidari.org sense l'accent a la i! També podeu escriure a reciclacultura@serveisolidari.org Gràcies!

Canviat! Moltes gràcies per avisar, Albert!

A veure si s'hi anima molta gent!

Afegeix un comentari nou