#TeatreAlSofà per als infants

LaviniaNext
Autor/a: 
Carlos Faneca
El teatre més a prop que mai. Font: CC
El teatre més a prop que mai. Font: CC
És hora d'evadir-se de la quarantena. Font: CC
És hora d'evadir-se de la quarantena. Font: CC
Les històries més entranyables per als més petits. Font: CC
Les històries més entranyables per als més petits. Font: CC

#TeatreAlSofà per als infants

Autor/a: 
Carlos Faneca
LaviniaNext

Resum: 

Diverses companyies de teatre han publicat obres infantils a YouTube perquè es puguin gaudir des de casa durant aquests dies de confinament.

Entretenir als infants durant el confinament decretat pel govern per l’estat d’alarma pel coronavirus pot ser una tasca molt complicada. Jugar, dibuixar, llegir, pintar o fer treballs manuals poden ser bones opcions. Però què més es pot fer des de casa? Anar al teatre.

Per fer-ho, només cal connectar-se a YouTube, plataforma on algunes companyies de teatre han compartit les seves obres infantils. Ara tothom pot gaudir de clàssics com la ‘Bella i la Bèstia’ o ‘El Llibre de la selva’⁠ sense moure’s del sofà de casa seva.

A continuació us deixem sis propostes de #TeatreAlSofà que faran que tota la família s’evadeixi de la quarantena:

  • ‘El Llibre de la selva⁠’, Teatre Sant Vicenç (2018)

Un musical que explica una de les històries de la literatura universal més estimades per la mainada. El Mowgli és un nen que ha crescut a la selva, criat per una família de llops. Quan el tigre més malvat del territori s’assabenta de la seva presència, el busca per matar-lo. Però el Mowgli té dos bons amics, el Baloo i la Bagheera, que el protegiran.

  • ‘La Bella i la Bèstia’, Joventut de la Faràndula (2017)

Un altre clàssic de Disney adaptat al teatre català. La Bella és la noia més bonica del seu poble, on viu amb el seu pare. Junts viuen una vida tranquil·la, però un dia el pare és empresonat al castell d’una bèstia i la protagonista decideix intercanviar-se per ell. A poc a poc anirà descobrint que la bèstia no és tan malvada com sembla. I l’amor desfarà un encanteri.

  • ‘Hèrcules’, Teatre Sant Vicenç (2016)

Per aquells amants de la mitologia grega. L’Hèrcules és el fill de Zeus, però ell no ho sap perquè ha crescut com un mortal. Un dia s’adona que té massa força i decideix investigar sobre el seu passat.

  • ‘Rapunzel’, Joventut de la Faràndula (2018)

Un dels contes més famosos dels Germans Grimm. Parla d’una jove amb el cabell molt llarg que viu tancada a la part més alta d’una torre amagada del món i només té la companyia del seu camaleó. Un dia un príncep escala fins dalt de la torre i l’ajuda a escapar per anar a veure com uns fanalets s’enlairen.

  • ‘Mar i Cel’, Dagoll Dagom (1988)

L’exitós musical català basat en una obra de teatre d’Àngel Guimerà. Explica la història d’uns pirates capitanejats pel Saïd, que tenen capturats al virrei de València i la seva família. La Blanca, la filla del virrei, i el capità s’enamoren i resulta un amor impossible: ell és musulmà i ella cristiana. Aquesta relació impossible involucrarà a tots.

  • Ratatouille, el petit xef, Joventut de la Faràndula (2016)

El Remy és una rata que somia en convertir-se en xef. Un dia acaba al clavegueram que hi ha sota d’un dels millors restaurants de París on intentarà fer realitat el seu somni.

Afegeix un comentari nou