Convocatòria oberta del Fons de Solidaritat de la UAB

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:

Convocatòria oberta del Fons de Solidaritat de la UAB

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

S'ha obert una nova convocatòria del Fons de Solidaritat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) destinada a subvencionar projectes d’estudiants de la UAB en l’àmbit de la cooperació universitària al desenvolupament.

Les propostes s’han d’iniciar durant el curs 2010 - 2011 i han d’acabar com a màxim el 31 de desembre de 2011. El termini per a presentar la sol·licitud és el 31 de maig del 2011, tal com consta en les bases de la convocatòria.

Aquestes subvencions tenen l’objectiu de promoure la participació dels estudiants de la UAB en projectes de cooperació en països del Sud, facilitar l’aprenentatge sobre altres realitats i l’intercanvi de coneixements. A més, també vol impulsar la realització d’activitats pròpies al campus que afavoreixin la reflexió crítica entorn les desigualtats mundials i la creació d’espais pel canvi.

Resolució de la XXVIII Convocatòria per PAS i PDI

Per altra banda, ja s’ha resolt la convocatòria destinada al PAS i al PDI a partir dels informes d’experts de la UAB i d’altres universitats per un import total de 90.000 euros. El Fons de Solidaritat de la UAB finançarà una proposta de sensibilització i 10 projectes de cooperació que es realitzaran a Argentina, Nicaragua, Mèxic, Perú, Equador i Tanzània i que s’executaran al llarg del 2011.

Afegeix un comentari nou