La botiga buida

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:

La botiga buida

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

Durant els dies 3,4 i 5 d’octubre el centre comercial La Maquinista acollirà La Botiga Buida, una iniciativa original de Brasil per recollir roba en bon estat.

El centre comercial La Maquinista obrirà durant els dies 3,4 i 5 d’octubre La Botiga Buida, un local solidari amb l’objectiu de recollir roba en bon estat que el públic vulgui donar a persones amb necessitats. El local solidari col·labora amb la Fundació Formació i Treball, i les ONG Càritas i Roba Amiga.

Barcelona serà pionera al país d’aquesta iniciativa solidària, que va néixer al Brasil i que ja ha recollit a diferents països, més de 3,2 tones de roba. El proposit d'aquest projecte es que s’estengui durant el proper any.

Una nova cultura de donatiu de qualitat per a aquells que més ho necessiten d'una forma nova, fresca i associada a la moda

A La Botiga Buida hi haurà prestatgeries, penjadors i prestatges completament buits que s’aniran omplint conforme el públic porti roba que vulgui donar. Una vegada estiguin tots els prestatges plens, es buidaran perquè el públic els pugui tornar a omplir, perquè quedi clara la sensació de necessitat constant que pateixen moltes persones a l’actualitat.

Afegeix un comentari nou