La Xarxa d’Economia Solidària i La Ciutat Invisible engeguen el II Postgrau d'Economia Social i Solidària

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font: XES
Font: XES
 Font: XES
El procés d'inscripció ja és obert i se n'ofereixen 20 places.

La Xarxa d’Economia Solidària i La Ciutat Invisible engeguen el II Postgrau d'Economia Social i Solidària

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La formació vol aprofundir de forma teòrica i pràctica en aquest àmbit econòmic i capacitar per promoure iniciatives cooperatives. Les inscripcions ja estan obertes.

El postgrau forma part del programa European Manager in Social Economy+, impulsat conjuntament per institucions de tot Europa amb el suport de la Unió Europea, i tindrà lloc a Barcelona des de setembre del 2017 fins al mes de juliol del 2018.

A Catalunya, el curs l'organitzen la Xarxa d’Economia Solidària i La Ciutat Invisible i compta amb la col·laboració d’una quinzena de cooperatives i entitats d’aquest àmbit com el Col·lectiu Ronda, Coop57, Fundació Roca i Galès i Labcoop, entre d’altres.

Al llarg de 150 hores presencials l’alumnat es formarà en tres mòduls. El primer se centra en l’economia social a Catalunya, aprofundint en la seva evolució, xarxes locals i polítiques públiques. El segon incidirà en els aspectes legislatius així com en la dimensió europea de l’economia social, mentre que el tercer aportarà recursos i eines per constituir i gestionar cooperatives.

El curs també inclou dues visites formatives al Camps de Tarragona i el País Basc i la realització d’un treball escrit o audiovisual sobre economia social i solidària a Europa i la Mediterrània, així com la presentació d’un projecte de creació d’una cooperativa o iniciativa en aquest àmbit.

El procés d’inscripció ja és obert i enguany s’ofereixen 20 places. Les persones interessades en participar-hi o obtenir més informació han d’enviar aquest formulari.

Informacions relacionades:

El 2016 es va crear un 50% més de cooperatives que l'any anterior

Afegeix un comentari nou