L’ICIP obre una nova convocatòria per projectes destinats al foment de pau

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
Les temàtiques d’enguany són polítiques de pau i processos i experiències de construcció de pau i reconciliació Font: Font: Unsplash.
Les temàtiques d’enguany són polítiques de pau i processos i experiències de construcció de pau i reconciliació. Font: Unsplash.
També s'abordaran les campanyes del moviment per la pau, experiències de l’ús de la no violència i pràctiques d’articulació de la convivència. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
També s'abordaran les campanyes del moviment per la pau, experiències de l’ús de la no violència i pràctiques d’articulació de la convivència. Font: Unsplash.
La convocatòria va destinada a associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre amb seu a Catalunya. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
La convocatòria va destinada a associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre amb seu a Catalunya. Font: Unsplash.

L’ICIP obre una nova convocatòria per projectes destinats al foment de pau

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Fins el 10 de juny, es poden presentar projectes que valoraran la no violència, la seguretat humana, l’apoderament de les víctimes i la perspectiva de gènere i de diversitat com a pilars.

Des de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), s’ha obert una nova convocatòria de subvencions per a projectes d’entitats sense afany de lucre destinats al foment de pau.

Les temàtiques d’enguany són polítiques de pau, processos i experiències de construcció de pau i reconciliació, campanyes del moviment per la pau, experiències de l’ús de la no violència, pràctiques d’articulació de la convivència, enfortiment comunitari i cohesió social i situacions d’alta conflictivitat.

Els criteris de selecció es fonamenten en la qualitat del projecte presentat, la viabilitat tècnica i econòmica del projecte i l’adequació a les àrees d’interès de l’ICIP.

Aquestes àrees d'interés es fonamenten en la no-violència, la seguretat humana, l'apoderament de les víctimes, la perspectiva de gènere i la diversitat.

També es valorarà el seu impacte, el grau d’inclusió i coherència amb els enfocaments transversals propis de l’ICIP i el nombre d’associacions, fundacions o cooperatives implicades en el projecte i/o en la xarxa.

La convocatòria va destinada a associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre amb seu a Catalunya. El període d’implementació dels projectes és de màxim 12 mesos i l’import mínim que s’atorga és de 3.000 € i fins a un màxim de 12.000 €.

Entre les despeses subvencionades es compta la remuneració de personal assalariat, despeses corrents de béns i serveis i despeses indirectes.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dilluns 10 de juny i la modalitat és únicament telemàtica. Es pot accedir al tràmit a través del formulari d’inscripció.

Afegeix un comentari nou