Mans i ments per a la Fira d'Economia Solidària 2019

Ravalnet
Autor/a: 
Marta Rius
Voluntparia a la FESC 2018. Font: XES
Voluntparia a la FESC 2018. Font: XES

Mans i ments per a la Fira d'Economia Solidària 2019

Autor/a: 
Marta Rius
Ravalnet

Resum: 

La FESC2019, que se celebrarà del 25 al 27 d'octubre a la Fàbrica Fabra i Coats, fa una crida al voluntariat per fer realitat la VIII edició del certamen.

Més de 200 entitats o iniciatives vinculades a l'economia social s'exposaran a la Fira d'Economia Solidària 2019, pel que l'organitzadora, la Xarxa d'Economia Solidària (XES) fa una demanda de persones voluntàries per donar un cop de mà.

Del 25 al 27 d'octubre de 2019, el recinte de l'antiga Fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona) acollirà xerrades, activitats culturals i estands de l'economia social i solidària sota el lema 'L'economia ha canviat. I tu, a què aspires?'.

Per donar abast a tota la logística de la que serà la vuitena edició del certamen, són necessàries persones voluntàries a diferents comissions d'organització: de logística, de continguts, de comunicació, d'activitats culturals i lúdiques, de canvi d'ecosols, de gestió de persones i equip d'informació.

La FESC té enguany com a eix central la resistència, la creació i l'avanç. Com un espai de Resistència, on s'analitzi críticament la realitat i ens organitzem per defensar els drets col·lectius; Creació, com a proposta històrica de construcció d’alternatives que posen l’economia al servei de la comunitat, la democràcia, l’autogestió i el medi natural; i l’Avanç, com a moviment que creix i ha d’abordar reptes per a esdevenir emancipador i ocupar un major espai a la societat i l’economia.

La XES té contractada una pòlissa d’assegurances perquè les persones que facin de voluntàries estiguin cobertes dels riscos que puguin derivar de la seva activitat i dels eventuals danys provocats per terceres persones. També, en acabar la Fira, les voluntàries rebran un certificat acreditatiu.

Les condicions de participació del voluntariat es poden consultar en aquest enllaç.

Per participar com a voluntariat, cal omplir el formulari d'inscripció que facilitarà a l'organització de la #FESC2019 algunes dades que permetran situar a les voluntàries en llocs del seu interès, perquè obtinguin millors resultats i per facilitar un bon aprenentatge.

Es pot trobar més informació a les FAQ de voluntariat.

Afegeix un comentari nou