Obre la convocatòria de matchfunding #T2M a migranodearena

migranodearena.org
Autor/a: 
migranodearena.org
matchfunding #T2M migranodearena Font: migranodearena
Convocatòria de matchfunding #T2M

Obre la convocatòria de matchfunding #T2M a migranodearena

Autor/a: 
migranodearena.org
migranodearena.org

Resum: 

La plataforma de captació de fons social obre aquesta convocatòria adreçada a projectes d’educació, seguretat alimentària, salut, discapacitat i inserció sòcio-laboral.

Migranodearena.org obre la convocatòria de matchfunding # T2M dirigida a finançar projectes de cooperació internacional o d'acció social impulsats per organitzacions socials petites i mitjanes. La convocatòria es centra en las àrees d’​educació, seguretat alimentària, salut, discapacitat i inserció sòcio-laboral.

El 'matchfunding' és una fórmula de finançament de projectes que combina el suport ciutadà a través del finançament col·lectiu (crowdfunding) amb el suport institucional o empresarial.

En aquesta convocatòria, els nou projectes que obtinguin la major puntuació en la fase de validació de projectes seran els participants en la fase de crowdfunding i tindran assegurats els 1.500 € de fons en matchfunding. En total, 13.500 € són el total de fons que es repartiran entre les nou organitzacions seleccionades a través de matchfunding. Tots els detalls i dates de la convocatòria es troben a les bases.

Les organitzacions que vulguin formar part d'aquesta convocatòria han de presentar el formulari de presentació de candidatura abans del dia 2 de maig del 2019.

Per qualsevol dubte sobre aquesta convocatòria, es pot escriure a info@migranodearena.org.

Afegeix un comentari nou