Publicada una convocatòria per facilitar l'accés al programa Garantia Juvenil

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Publicada una convocatòria per facilitar l'accés al programa Garantia Juvenil

Associació per a Joves Teb

Resum: 

És una iniciativa de la Comissió Europea que té com a objectiu promocionar l'intercanvi d'informació i difusió d'activitats dirigides als joves en el marc del programa EASI.

Es poden beneficiar d'aquest programa les entitats públiques o privades dels 28 estats membres de la Unió Europea (UE) amb competències per implementar les activitats dirigides a l'ocupació i la formació de joves.

La Comissió té previst cofinançar amb un pressupost total de 1.650.000 euros aproximadament cinc propostes, amb un màxim d'un projecte per cada estat membre.

La data per presentar els projectes finalitza el 30 de Juny.

Pots accedir a informació sobre aquest i altres ajuts a partir d'aquest enllaç, descarregant la convocatòria "VP/2016/008 – Intercanvi d’informació i difusió d’activitats als joves sobre la Garantia Juvenil", que veuràs dalt de tot.

La Garantia Juvenil és un programa a partir del qual els estats membres de la UE es comprometen a garantir que tots els i les joves menors de 25 anys rebin una oferta de treball de qualitat, educació contínua i una formació per un període de quatre mesos a partir de l'atur o d'abandonar l'educació formal.

Afegeix un comentari nou