Art i conflicte, l’art social i la cultura de pau

F Pere Tarrés

Art i conflicte, l’art social i la cultura de pau

F Pere Tarrés

Resum: 

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza del 10 al 29 de novembre un curs enfocat a destacar el paper de l'art com a mitjà per a l'apoderament personal i col·lectiu.

La formació tindrà lloc a l'Espai Jove La Fontana i té com a principal objectiu descobrir l’art com a eina que permet mediar, generar discursos, construir relacions i imaginaris col·lectius encaminats a l’apoderament personal i col·lectiu.

La formació és gratuïta, consta de quatre sessions i està pensada per a persones joves associades a l'entitat que tinguin interès en formar-se i posar en pràctica tot l’aprenentatge al seu entorn.

El programa és el següent:

  • 10 de novembre: L’ art social i transformador. Maneres d’entendre l’art i l’artista. Models de gestió. Tensions entre el projecte artístic i el social. Experiències d’art transformador
  • 15 de novembre: La gestió dels conflictes i la cultura de pau través de l’art. La comunicació. La competició vs la cooperació. Tipologia d’accions en la cultura de la pau i experiències
  • 22 de novembre: El paper del dinamitzador en els projectes d’art social. El rol i tasques. Eines per a la dinamització
  • 29 de novembre: Taula rodona, límits i potencialitats de l’art com a eina per la gestió de conflictes i la cultura de pau.

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir als cursos ja poden realitzar les inscripcions. El curs està limitat a 25 persones.

Per a més informació

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou