ElParlante i Teleduca engeguen una formació per promoure l'educomunicació a Barcelona

Ravalnet
Entre febrer i març de 2019 es desenvoluparà a segona edició del 'Seminari d'educomunicació per a la justícia glocal' Font: elParlante
Entre febrer i març de 2019 es desenvoluparà a segona edició del 'Seminari d'educomunicació per a la justícia glocal' Font: elParlante

ElParlante i Teleduca engeguen una formació per promoure l'educomunicació a Barcelona

Ravalnet

Resum: 

Tal com suggereix el nom, l'educomunicació és la confluència entre l'educació i la comunicació. Les persones interessades en el tema en podran aprendre més en un curs que tindrà lloc de l'1 de febrer al 15 de març, a Barcelona.

"L'educomunicació ens situa en un rol compromès amb el món i l’entorn, i al mateix temps, ens engresca amb la idea de transformar la realitat. Fa confluir metodologies actives que provenen tant de l'educació com de la comunicació, des d’una perspectiva crítica". Així expliquen les associacions elParlante i Teleduca el que subjau darrere del terme educomunicació.

Per aprofundir en aquest concepte i promoure i millorar les pràctiques educomunicatives a la ciutat de Barcelona, posen en marxa la segona edició del 'Seminari d'educomunicació per a la justícia glocal'.

El curs proposa un acostament teòric i pràctic i pretén impulsar la construcció col·lectiva d'un marc conceptual que resulti enriquidor per a la ciutat, els seus barris i la seva gent.

Pretén impulsar la construcció col·lectiva d'un marc conceptual que resulti enriquidor per a la ciutat, els seus barris i la seva gent.

El seminari consta de tres mòduls presencials, que es realitzaran els divendres de 16.00 a 20.00 hores i els dissabtes de 9.00 a 13.00 hores.

El primer mòdul portarà per títol 'Educomunicació interseccional i comunicació no violenta' i es desenvoluparà els dies 1, 2 i 8 de febrer, al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. El segon serà 'Pràctiques a Barcelona i arreu del món' i tindrà lloc el 9, 15, 16 i 22 de febrer, a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. Per acabar, el tercer mòdul serà 'Educomunicació per a la justícia glocal aplicada al nostre entorn' i es realitzarà el 23 de febrer i l'1, 8, 9 i 15 de març, també al Campus de la Ciutadella de la UPF.

La formació s'adreça a diversos col·lectius professionals: professorat de primària i secundària, tècnics i tècniques d’intervenció social, artistes, persones emprenedores i persones implicades en entitats del tercer sector.

Hi ha 25 places i la inscripció ja està oberta.

Afegeix un comentari nou