Espais de reflexió i eines de millora per al Tercer Sector Social

F Pere Tarrés
 Font: La Confederació
Un taller tindrà lloc a la ciutat de Tortosa i l'altre a Lleida. Foto: La Confederació
 Font: La Confederació
Governança Democràtica està dirigit a persones que desenvolupen tasques de direcció i als òrgans de govern de les organitzacions. Foto: La Confederació

Espais de reflexió i eines de millora per al Tercer Sector Social

F Pere Tarrés

Resum: 

Lleida i Tortosa acolliran un taller sobre noves matèries d’igualtat i un altre al voltant de la governança democràtica, respectivament.

La Confederació, amb la seva voluntat d'apropar l'activitat que realitza a tot el territori català, ha organitzat dos tallers amb l'objectiu comú de crear espais de reflexió i eines de millora per a les entitats del Tercer Sector Social. L’un tindrà lloc a la ciutat de Tortosa en què juntament amb l’Ateneu Cooperatiu de Terres de l’Ebre, es tractaran temes de governança democràtica. En el segon, que es durà a terme a Lleida, juntament amb la Fundació PIMEC, les persones participants rebran informació sobre les noves matèries d’igualtat.

Taller de Governança Democràtica

Organitzat en el marc de la Taula Territorial del Tercer Sector Social de les Terres de l'Ebre, tindrà lloc el 16 d’octubre de 11.30 a 14.00 hores a la Residència Diocesana Sant Miquel Arcàngel (C. Poeta Vicent Garcia, 12) de Tortosa. Està dirigit a persones que desenvolupen tasques de direcció i als òrgans de govern de les organitzacions del Tercer Sector Social. L'aforament és limitat i la inscripció és obligatòria, enviant un correu a dinamitzacio@ateneucoopte.org.

Taller sobre el Pla d'Igualtat a la PIMETaller

El taller es desenvoluparà a la seu de PIMEC de Lleida (Rambla de Ferran, 8) el dia 18 d’octubre de 10.00 a 12.30 hores. Està adreçat a totes aquelles organitzacions que vulguin conèixer les noves obligacions en matèria d'igualtat, d’acord amb la recent entrada en vigor de la nova legislació. L'aforament és limitat i la inscripció és obligatòria a través del formulari habilitat. La sessió té un enfocament eminentment pràctic i estarà conduïda per l'equip del departament jurídic de PIMEC.

Afegeix un comentari nou