Gestió integral de petites associacions (modalitat e-learning)

Gestió integral de petites associacions (modalitat e-learning)

Resum: 

El Centre d'estudis d'esplai - suport associatiu organitza un curs destinat a la gestió de petites associacions en modalitat e-learning destinat a totes aquelles persones, impulsors i membres d'entitats associatives, majors de 18 anys, que volen introduir-se i aprofundir en els temes de gestió. Pensat per fer un recorregut per els diferents aspectes de l'administració i direcció per una banda, reflexionar sobre la feina que ja realitzen i, per l'altra, adquirir eines pràctiques per portar la gestió del centre.

Descripció: El paper de les associacions en la societat relacional: el sentit de l'associacionisme en la societat democràtica; elements de l'entorn que afecten la gestió, avui; els actors presents i les relacions d'intercanvi; perspectives de futur. El projectes de l'entitat: Concepte d'organització; elements de la planificació i dels projectes; disseny de l'avaluació. Requeriments legals i fiscals: possibles tractaments legals de les entitats; implicacions de cada forma; obligacions fiscals. El control econòmic i fonts de finançament: instruments bàsics de control econòmic; el pla de finançament; fonts de finançament: llei de fundacions i mecenatge, patrocini, subvencions des de els diferents nivells de l'administració, convenis i contractes.

Curs: GESTIÓ INTEGRAL PER PETITES ASSOCIACIONS (E-LEARNING)
Descripció: Tens una visió global de la gestió de la teva entitat? Aprofundeix en el marc jurídic i legal, en la planificació estratègica, en la gestió econòmica i comptable, i en les estratègies de màrqueting i comunicació.
Dies i horaris curs: virtual
Observacions: És un curs virtual
Data límit d'inscripció: 20/10/2010
Preu de la matrícula: 24 €
Informació i inscripcions: cee@esplai.org
Més informació: www.esplai.org

*Superar satisfactòriament el curs, d'acord als criteris d'avaluació establerts dóna dret a l'obtenció d'un diploma del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, expedit pel Servei de promoció d'associacionisme i voluntariat.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou