Àmbit de la notícia
Comunitari

Xarxanet arrenca un nou cicle de webinars per a aquest 2024/2025

Entitat redactora
Fundació Pere Tarrés - Transversal
  • Calendari del cicle de webinars.
    Un total de nou webinars dedicats a entitats tindran lloc fins al juliol de 2025. Font: Xarxanet

Ja estan obertes les inscripcions per a les nou propostes formatives que tindran lloc fins al juliol de 2025 i que versaran sobre temàtiques diverses d’interès per a les entitats sense ànim de lucre. 

L’edició 2024/2025 dels webinars de Xarxanet arrenca el pròxim 15 d’octubre amb la primera de les nou sessions formatives programades fins al juliol de 2025. Els seminaris en línia oferiran ponències de persones expertes del sector que posaran sobre la taula recursos i eines per a entitats i persones voluntàries, amb l’ànim d’ajudar-los a millorar la seva gestió interna i la realització de la seva tasca.

Aquestes sessions seran en directe, i les persones assistents podran interactuar amb la persona ponent i formular preguntes. Així, el cicle està pensat no només per a presentar i aprofundir en qüestions d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català, sinó també per a generar espais de debat i crear diàleg.   

Un cop finalitzat cadascun dels webinars, les sessions es penjaran a la nostra secció especial, on es podran consultar les conferències i les discussions resultants. 

Calendari de webinars

Les sessions posaran el focus en una gran varietat d’àmbits, des de la gestió interna de les entitats fins a la gestió de la comunicació externa, passant pel disseny de protocols i la comptabilitat. Les diferents sessions, detallades més endavant, es poden consultar a la secció especial de webinars, on s’aniran anunciant les properes dates, temàtiques i possibles canvis. 

Aquesta és la programació cicle de webinars de Xarxanet 2024/2025: 

15 d’octubre, a les 18 hores. A càrrec de Fabricio Busi, director de l’Àrea de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés (FPT).

19 de novembre, a les 18 hores. A càrrec de Sara Borrella, comunicadora social i digital vinculada a la cooperativa Colectic.

17 de desembre, a les 18 hores. A càrrec de Dolors Martínez, responsable del departament econòmic de Suport Tercer Sector – Fundesplai

21 de gener, a les 18 hores. A càrrec de Ferran Crespo, formador de l’Escola de Formació de Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya

18 de febrer, a les 18 hores. Formador/a a determinar. 

18 de març, a les 18 hores. Formador/a a determinar

25 de maig, a les 18 hores. A càrrec d’Augusto Magaña, periodista i cap de projectes de Social.cat.

17 de juny, a les 18 hores. A càrrec de Núria Loras, sòcia fundadora del Far Cooperatiu i llicenciada en Periodisme i Relacions públiques i Publicitat.

  • SEO: posiciona el teu web als cercadors i dona visibilitat al teu projecte

15 de juliol, a les 18 hores. A càrrec d’Anna Sánchez, comunicadora social i digital vinculada a la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES).

Inscripcions

Les persones interessades a accedir als webinars organitzats per Xarxanet hauran d’inscriure’s a través del formulari de cadascuna de les sessions, que es poden trobar a la secció de webinars de la web. Totes les sessions són gratuïtes, i es podran recuperar un cop finalitzada la ponència. 

Per a qualsevol consulta o més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic info@xarxanet.org.   

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari