Nova edició dels cursos virtuals del programa de Gestió de Socis

 Font:
Font:

Nova edició dels cursos virtuals del programa de Gestió de Socis

Resum: 

El proper 10 de març comença una nova edició dels cursos virtuals de Suport Associatiu per a l’ús del programa de gestió de socis que, a més, incorpora totes les novetats relatives al sistema de pagaments SEPA.

Suport Associatiu posa a disposició de les seves entitats sòcies una sèrie de programes informàtics destinats a agilitzar la seva gestió administrativa i comptable.

Un d’aquests programes és el programa de Gestió de Socis, que permet portar el control dels socis, de les activitats de l’entitat així com de les facturacions de quotes, remeses bancàries, impagaments, etc.

Quant a les remeses bancàries, el programa de Gestió de socis està totalment adaptat al nou sistema de pagaments SEPA, que va entrar en vigor el passat 1 de febrer.

Ara, Suport Associatiu ofereix dos cursos per aprendre a usar les principals opcions del programa: un curs de nivell bàsic i un de nivell avançat.

Tots dos cursos s’imparteixen en modalitat virtual, mitjançant la plataforma d’elearning de Suport Associatiu i amb el recolzament d’una persona consultora que orienta i ajuda els alumnes en el procés d'aprenentatge.

Els cursos tenen una durada de 16 hores i el seu cost és de 15 euros cadascun.

Gestió de socis. Nivell bàsic

Gestió de socis. Nivell avançat

Comentaris

Bon dia

Voldria saber si aquet programa de Gestio de Socis te algun cost.

Moltes gràcies

Margarita

Aquest programa el poden utilitzar les entitats que són sócies del Club de Suport Associatiu.

El programa en sí no té un cost concret, però per poder utilitzar aquest i els altres programes que hi ha disponibles, cal ser soci, i això sí que té un cost d'alta i un cost anual.

Podeu trobar més informació a aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou