Gran èxit al X Torneig DMEM de la Fundació Demanoenmano

Fundació Demanoenmano
Autor/a: 
Fundació Demanoenmano
 Font: Fundació Demanoenmano
Font: Fundació Demanoenmano

Gran èxit al X Torneig DMEM de la Fundació Demanoenmano

Autor/a: 
Fundació Demanoenmano
Fundació Demanoenmano

Resum: 

El passat dia 3 de Març es va celebrar el X Torneig DMEM de la Fundació Demanoenmano.

El passat dia 3 de Març es va celebrar el X Torneig DMEM de la Fundació Demanoenmano a Sant Feliu de Llobregat al Pavelló Andrei Xepkin .

Van participar tots els equips de la Competició DMEM (excepte el CATEC Molins de Rei) i se'n van afegir dos més per al gran dia: CH Sant Andreu SPECIAL TEB i el Catalonia B. En total 146 participants entre jugadors i tècnics.

En aquesta ocasió el guanyador del torneig va ser el Club Joventut Handbol Mataró, però tots els equips van demostrar el seu bon joc i el seu compromís amb l'esport. En segona i tercera posició van quedar l' Oar Gràcia Sabadell i el CH Cardedeu respectivament.

A més, es va realitzar un dinar solidari amb l'assistència de 220 persones on es va donar preferència als equips en el seu temps de descans.

La Fundació Demanoenmano agraeix a l'empresa Bimbo i a Caixabank la seva col·laboració en aquest esdeveniment esportiu (Bimbo va regalar un paquet de galetes a cada participant i Caixabank va fer el mateix amb unes motxilles).

Igualment la Fundació Demanoenmano agraeix a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i al Club Handbol Sant Llorenç tota la seva ajuda per organitzar aquesta jornada, així com als voluntaris (molts de ells habituals) que van permetre que l'esdeveniment transcorregués amb normalitat.

Finalment, la Fundació Demanoenmano dóna les gràcies al seu equip de treballadors que cada dia s'esforcen perquè tot tiri endavant.

Molt bon ambient i celebració de la inclusió en aquest X Torneig DMEM que des de la Fundació Demanoenmano ja esperen repetir amb el mateix èxit l'any que ve.

Afegeix un comentari nou