L’artista Arranz-Bravo protagonitza la nova edició del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria

Fundació Ave Maria
 Font: Fundació Ave Maria
Font: Fundació Ave Maria

L’artista Arranz-Bravo protagonitza la nova edició del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria

Fundació Ave Maria

Resum: 

Amb exposicions als principals museus del món i obres seves en les col·leccions del Macba o el Reina Sofia, l’artista Eduard Arranz-Bravo es posiciona com un dels artistes contemporanis catalans més rellevant en l’escena artística internacional.

Una exposició monogràfica d’Arranz-Bravo que porta per títol “Obres de Gran Format” ha donat el tret de sortida a la nova edició del cava solidari de la Fundació. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, el dijous 16 de juny de 2022 a les 19 hores es va inaugurar la mostra al Mercat Vell de Sitges, que es podrà visitar fins al 3 de juliol, cada dia de les 17 h a les 20 h.

La Fundació Ave Maria, a través del seu Fons d’Art, compta aquest any amb la col·laboració de l’artista solidari per la nova edició del seu Cava Solidari Fundació Ave Maria. Anualment, una obra d'art protagonitza el disseny de l'etiqueta i les xapes creant un article solidari que aglutina art, cultura i solidaritat.

Eduard Arranz-Bravo és un artista amb una llarga tradició solidària. Ell mateix ja havia col·laborat anteriorment amb el Fons d’Art de la Fundació Ave Maria participant en dues edicions de la col·lectiva “Art a les Hamaques”, impulsada per l’entitat. Així mateix, ha fet donació de l’oli sobre tela “Camille”, que juntament amb l’obra “Cava a Sitges” conformen una important aportació d’obres de l’artista al Fons d’Art de la Fundació. L’artista va dir a la inauguració de la seva exposició que “és un treballador de la pintura“ i va afirmar que li “agrada que la gent gaudeixi amb la pintura i la cultura en general”.

Per la seva part, el president de la Fundació Ave Maria, Julio Molinario, va explicar que “l’obra d’Arranz-Bravo és molt il·lustrativa d’una nova pintura moderna que engresca pels seus colors i pel gran format”. A més, Molinario va declarar que “tenim la sort de tenir la seva obra a un lloc magnífic, el Mercat Vell on aquests quadres grans llueixen molt bé”.

Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) és pintor, gravador, escultor i dibuixant català, entre les obres del qual destaca la col·laboració artística amb Rafael Bartolozzi, amb qui va realitzar obres com els murals de la fàbrica Tipel de Parets. Actualment, les seves obres s’exposen en diversos dels museus més importants del món i compta amb una fundació que porta el seu nom a l’Hospitalet de Llobregat que vetlla per la promoció de la seva obra i de l’art emergent.

Podeu consultar el catàleg de l’exposició en aquest enllaç així com aprofundir en l’obra i la figura de l’artista a través del web de la Fundació Arranz-Bravo de l’Hospitalet de Llobregat.

Afegeix un comentari nou