Xarxanet aterra a Telegram!

F Pere Tarrés
 Font: Xarxanet.org
S’hi pot afegir qualsevol persona que desitgi rebre de primera mà en el seu dispositiu mòbil les novetats del nostre portal web
 Font: Maxpixel
Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta i feta amb programari lliure

Xarxanet aterra a Telegram!

F Pere Tarrés

Resum: 

A partir d’ara, qualsevol persona pot rebre informació de primera mà a través del canal que hem obert en aquesta xarxa social.

Xarxanet.org segueix amb el repte de fer-se cada dia més proper i accessible a totes les entitats i organitzacions sense ànim de lucre d’arreu de Catalunya. Amb aquest propòsit, engega una nova aventura a través de la xarxa social Telegram, a la qual s’hi pot afegir qualsevol persona que desitgi rebre de primera mà en el seu dispositiu mòbil informacions sobre les novetats més importants del nostre portal web.

Formar part del grup de Telegram de Xarxanet és molt senzill. Únicament cal seguir tres premisses: disposar de l’aplicació, cercar-hi ‘Xarxanet.org’ un cop instal·lada i unir-se al canal. La subscripció permetrà a totes aquelles persones i entitats que integren el xat rebre notificacions de tots aquells temes relacionats amb el voluntariat i el teixit associatiu català.

Tercera en el món

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta i feta amb programari lliure que permet enviar i rebre missatges a través d'Internet. Un dels seus objectius és proveir una major privadesa i seguretat en comparació amb altres aplicacions similars. Amb cent milions de persones subscriptores, actualment és la tercera aplicació de missatgeria mòbil pel que fa a nombre de persones usuàries al món.

Afegeix un comentari nou