5 apps gratis per la gestió de tasques de l'entitat

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

5 apps gratis per la gestió de tasques de l'entitat

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Les entitats, associacions i ONGs necessiten gestionar les petites tasques del dia a dia. Mitjançant aquestes eines gratuïtes podreu delegar les tasques i organitzar-vos una mica millor.

Demanar pressupostos, trucar al dissenyador pel cartell, reservar l'autobús per la propera sortida, portar els estatuts al registre... totes aquestes frases segur que han sortit en més d'una reunió de la vostra entitat, associació o ONG. Formen part del dia a dia de la vostra organització. I per molt organitzats que estigueu, a vegades, els i les membres, socis i sòcies d'una entitat, poden oblidar-se de fer els deures.

Avui en dia, gairebé tothom té accés a un dispositiu mòbil o a un ordinador connectat a Internet. I molts d'aquests usuaris i usuàries, disposen d'un compte de correu electrònic per poder comunicar-se amb els altres membres de l'entitat. Però a part d'aquesta utilitat, el correu electrònic també el podeu fer servir per registrar-vos en algunes eines. I algunes eines tenen funcions diverses que us poden ajudar a millorar la gestió de tasques de la vostra entitat.

A continuació us oferim una descripció de 5 eines gratis per la gestió de tasques de la vostra entitat.

Wunderlist és una eina genial per gestionar les tasques de la vostra entitat. Mitjançant Wunderlist, podreu afegir les tasques que teniu pendents, agrupar-les per categories, afegir recordatoris i alarmes de les tasques, afegir notes i fins i tot afegir fitxers. A part de la gestió clàssica de tasques, també podreu compartir les tasques pendents amb altres usuaris de Wunderlist. També podreu imprimir les llistes de tasques que teniu.

Wunderlist té versió per navegador web i app per dispositiu mòbil. També té versió aplicació per instal·lar-la en diferents dispositius com Chromebook, Mac o Windows. La versió gratuïta de Wunderlist és molt completa i permet a les entitats poder gestionar perfectament les tasques.

Nozbe és un projecte que està molt orientat a la gestió de tasques. Mitjançant Nozbe, podreu anar afegint tasques, definint el seu temps d'execució, la data de finalització, el nombre de repeticions i la categoria de la tasca. Totes aquestes tasques, poden formar part d'un o varis projectes. Amb Nozbe, podreu visualitzar totes les tasques en un calendari. A part, l'eina es pot integrar amb Google Calendar, Evernote, Dropbox, Box i Google Drive.

Nozbe, és gratuït però només per un compte. Aquesta limitació, us impedeix afegir més d'un usuari. Però si compartiu el compte, i aneu afegint els noms dels vostres companys i companyes a les categories de les tasques, podreu compartir l'eina amb la resta de l'entitat.

Nozbe està disponible per Mac, iPhone i iPad, Windows, Android i GNU/Linux.

Kune és una eina gratuïta que serveix per comunicar-se entre socis i sòcies, com a xarxa social, per treballar col·laborativament i que té un calendari on podreu afegir tasques, a diferents persones. Kune actualment no disposa d'aplicació per dispositiu mòbil. Però la totalitat d'aquest projecte, és programari lliure. En els següent rebost de programari, podreu trobar tot el codi de Kune, del qual podreu copiar-lo, modificar-lo i distribuir-lo lliurement. També podeu provar-lo aquí.

Val. Ara heu de ser sincers. Segur que moltes vegades us heu instal·lat un gestor de tasques, l'heu començat a utilitzar i al cap de dos setmanes, l'heu arraconat com si fos una joguina. Oi que si? Perquè això no passi, un grup de desenvolupadors han creat un gestor de tasques, però amb un sistema gamificació. Així, fareu les tasques més alegrement!

Aquesta aplicació, anomenada Habitica, classifica tres tipus de tasques: hàbits, feines diàries i tasques a fer. Cada vegada que completeu una tasca, els vostres punts augmenten i també guanyeu monedes d'or i de plata. En el cas que no compliu una tasca, el nivell de vida, va baixant. Un cop heu completat una sèrie de punts, pugueu de nivell. Amb les monedes d'or, podreu comprar accessoris pel vostre personatge. Els comptes d'usuaris de Habitica, estan representats per una imatge pixelitzada. Aquesta imatge, la podeu seleccionar d'una llista d'imatges o la podeu pujar vosaltres mateixos. Un cop teniu diversos complements, podeu fer una batalla entre diferents amics.

Aquesta eina pot servir per les entitats juvenils o del lleure educatiu.

Trello és un gestor d'organització de tasques que es basa mitjançant taulers. A Trello, podreu crear diversos taulers que serveixen per diferenciar les categories de les tasques. Dins de cada tauler, podreu afegir tasques. Aquestes tasques es poden assignar a persones i poden tenir recordatoris per tal que es compleixin.

Trello és una de les aplicacions més famoses que hi ha per la gestió de tasques. Trello està disponible per navegador web i aplicació per dispositiu mòbil. Té un compte gratuït que està força bé i una versió més extensa de pagament.

Afegeix un comentari nou