5 beneficis d’utilitzar els reels d’Instagram

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Eugenia Ifer
El reel és una eina fonamental per a les estratègies de màrqueting digital de les organitzacions. Font: Canva.
Amb els reels es poden crear vídeos de fins a noranta segons. Font: Canva.
Amb els reels es poden crear vídeos de fins a 90 segons. Font: Canva.
Amb els reels es poden crear vídeos de fins a 90 segons. Font: Canva.

5 beneficis d’utilitzar els reels d’Instagram

Autor/a: 
Eugenia Ifer
Suport Tercer Sector

Resum: 

El reel és una funcionalitat molt útil per a les entitats que busquin tenir una comunicació més propera i directa.

El reel és una eina de la xarxa social Instagram que permet a les organitzacions i persones usuàries crear vídeos curts de fins a noranta segons. Dins de les seves opcions, permet gravar, editar, utilitzar efectes visuals, incloure àudio i música, entre altres. D’aquesta funcionalitat hi ha una gran varietat de beneficis, a continuació es troben els cinc més destacables:

1. Augment del tràfic

Un clar incentiu per publicar reels és que poden aparèixer a la pestanya 'explorar' d’Instagram, la qual cosa permet que potencials persones interessades en el contingut de l’entitat puguin arribar al seu perfil i, posteriorment, al seu portal web.

Per tal de tenir una bona posició dins de la pestanya 'explorar' és important fer un ús correcte de les etiquetes o hashtags tenint en compte les més populars del sector de l’entitat i les tendències del moment.

És important remarcar que si el contingut aconsegueix impressions, l’algoritme d’Instagram promourà aquesta publicació i augmentarà l’exposició del compte.

2. Increment de l’engagement

En l’actualitat, el contingut audiovisual és amb el qual s’obté més engagement, ja que fomenta la participació i la interacció pel fet de ser un contingut dinàmic i creatiu.

L’engagement s’entén com la capacitat que té l’entitat d’involucrar la seva audiència i així crear un compromís a llarg termini que influeixi de manera positiva en els seus objectius.

3. Espai específic dins del perfil

Un altre benefici interessant que ofereix Instagram és tenir tots els reels publicats a una mateixa pestanya, independentment si s’han publicat al feed o mur del perfil o no.

Aquest apartat exclusiu per a reels és realment útil, ja que permet tenir tot el contingut audiovisual a un mateix espai i, a més, tenir-lo destacat amb un fàcil accés per a les persones usuàries.

4. Integració amb Instagram stories

Per tal de facilitar la distribució del contingut, Instagram permet compartir els reels a les històries d’Instagram. Aquesta opció pot ser de gran utilitat per a les entitats, ja que augmenta la probabilitat d’arribar a més audiència i aconseguir m’agrades, comentaris i comparticions.

5. Contingut de fins a noranta segons

Quan es va habilitar la funció dels reels, només es podien gravar vídeos de màxim quinze segons. En l’actualitat, es pot decidir si es vol crear un vídeo de 15, 30, 60 o 90 segons. Per a les entitats pot ser una gran oportunitat per poder crear vídeos més elaborats i amb més continguts.

Afegeix un comentari nou