5 formes d'aprofitar el nou carrusel d'Instagram

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

5 formes d'aprofitar el nou carrusel d'Instagram

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Publicar diverses imatges en aquest format té beneficis per les associacions i entitats.

El passat 22 de febrer, Instagram va publicar la nova actualització amb una novetat prou important. En aquesta nova actualització, incorporen la novetat d'afegir 10 fotografies en una mateixa publicació. Aquestes 10 imatges queden incorporades en un carrusel, on la persona usuària només haurà de lliscar el seu dit per anar visualitzant totes les imatges.

El seu funcionament és molt senzill. Un cop actualitzada l'aplicació, seleccioneu la opció de publicar una imatge. Fixeu-vos que a la dreta, sortirà l'opció «Select Multiple». Seleccioneu aquesta opció, i comenceu a escollir les imatges que voleu que surtin en la vostra publicació. Com a màxim, en podeu escollir 10, tan imatges com vídeos. Un cop escollides, podreu aplicar un filtre a totes les imatges. Ull! Un filtre només per tota la galeria. Amb els filtres aplicats, ja podreu publicar el carrusel. Els vostres seguidors i seguidores, veuran la publicació amb uns puntets, i si llisquen el dit, podràn veure tota la seqüència d'imatges i vídeos.

Multiple Photos and Videos in One Post on Instagram from Instagram on Vimeo.

Aquesta nova forma de publicar continguts a Instagram, pot ser beneficiosa per les entitats, associacions i ONGs. A continuació us descrivim 5 moments, situacions o formes, per aprofitar aquesta nova millora d'Instagram.

  • Presentació del nou marxandatge: ara que ve el bon temps, és un bon moment per presentar les novetats en marxandatge de la vostra entitat. Què millor que publicar-les a Instagram d'un sol cop, perquè la gent pugui veure les noves samarretes, cartells o clauers. En cas què tingueu botiga electrònica a la web, recordeu d'afegir l'enllaç a la biografia del vostre compte! Recordeu que Instagram encara no permet afegir enllaços a les publicacions.
  • Fotografies dels actes o esdeveniments: si organitzeu actes, excursions o altres esdeveniments, podeu fer servir el carrusel d'imatges per publicar un resum de l'acte o activitat. Abans només ho podíeu fer amb una sola imatge, i potser quedava un pèl pobre. Havia de ser una imatge que resumís tot l'acte. Ara podreu afegir-ne deu imatges més! I amb només una publicació! Això ajudarà a descriure gràficament el vostre acte o esdeveniment.
  • Publicació automàtica de la galeria a Facebook: quan escriviu el text que acompanyareu el vostre carrusel d'imatges i vídeos, fixeu-vos que abaix, hi ha l'opció de publicar-ho també a Facebook i Twitter. Si ho publiqueu a Twitter, es publicarà un missatge al vostre compte amb un enllaç a Instagram. En canvi, si ho publiqueu a Facebook, es publicarà com si fos una publicació amb vàries imatges. Tal i com descriuen alguns blogs sobre temes de xarxes socials, les publicacions amb vàries imatges generen més interacciones que les d'una imatge sola o les publicacions sense cap imatge. Per tant, ja que us ho posen bé, aprofiteu-ho!
  • Crear històries en imatges o vídeos: molts usuaris i usuàries d'Instagram han utilitzat les «stories» per afegir petites històries. El resum del dia, el procés per crear un plat deliciós o les instruccions per arreglar la caldera de l'aigua calenta. Però les «stories» són efímeres, i al cap de 24 hores desapareixen. Mitjançant el carrusel podreu publicar continguts que expliquin fets, històries, processos o resums, i aquestes històries es guardaran al vostre perfil, com si fóssin una publicació més. Amb deu vídeos o imatges, en teniu suficient per poder explicar una història molt potent!
  • Composicions d'imatges: les mides de les imatges a Instagram no poden superar els 1080 píxels d'amplada i els 1080 píxels d'alçada. En el cas que voleu publicar una imatge, i superi aquestes mesures, Instagram intentarà enquadrar automàticament la imatge. Però tot i aquestes limitacions i la possibilitat de penjar deu imatges dins el carrusel, podreu fer anar la vostra imaginació i creativitat, i fer composicions realment interessants com aquesta.

Des d'octavetes, invitacions o fins i tot cartells en horitzontal!

Afegeix un comentari nou