Apunta't al Campus d'estiu de Punt TIC 2019!

Colectic
Les tres formacions tenen com a objectiu que es puguin aplicar els coneixements adquirits al dia a dia dels telecentres. Font: Pixabay
Les tres formacions tenen com a objectiu que es puguin aplicar els coneixements adquirits al dia a dia dels telecentres. Font: Pixabay

Apunta't al Campus d'estiu de Punt TIC 2019!

Colectic

Resum: 

L'Oficina Tècnica d'aquesta xarxa de telecentres ofereix tres accions formatives en línia per aprendre noves eines tecnològiques. Cada activitat té una durada de 10 hores i es podrà fer entre el 22 i el 26 de juliol.

El Campus d'estiu de la Xarxa Punt TIC s'adreça a dinamitzadors i dinamitzadores de telecentres que vulguin conèixer noves eines i recursos relacionats amb la programació, la robòtica educativa, la Realitat Virtual (RV), la Realitat Augmentada (RA) i amb la perspectiva de gènere. La idea és que puguin aplicar els coneixements adquirits a les seves tasques professionals.

La primera proposta és 'Programació i robòtica educatives al teu Punt', que anirà a càrrec de Carles Roca, dinamitzador del Punt TIC de l'Alta Ribagorça. Es tracta d'un curs d'introducció a la programació i la robòtica educativa en el qual es mostraran exemples i es compartiran experiències i projectes que s'han fet, es veurà com s'utilitza Scratch, es podrà conèixer la 'cultura maker' i es mostraran les opcions que hi ha dins la robòtica educativa.

La segona proposta formativa del Campus porta com a nom 'Promovent l’educació STEM a través de tecnologies mòbils: Realitat Augmentada i Realitat Virtual' i anirà de la mà de Colectic. És un curs d'exploració de tecnologies per aprendre a utilitzar la RA i la RV com a eines per motivar la participació: narrativa digital i creació d’un projecte de RA vinculat al territori i al patrimoni cultural.

Pel que fa a la tercera proposta, 'Activitats amb perspectiva de gènere', aquesta serà impartida per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. L'objectiu de la formació és contribuir a trencar l'escletxa digital de gènere, animant les persones participants a impulsar activitats per engrescar i apoderar les noies amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Es donaran a conèixer recursos que tenim al nostre abast per fer-ho i es debatrà sobre en quina situació estem i quines estratègies i projectes han funcionat millor en aquest àmbit.

Les inscripcions es poden fer a partir del formulari en línia. Si vols més informació pots contactar amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC escrivint a l'adreça de correu electrònic oficina.tecnica@punttic.cat o bé trucant al número de telèfon 902 36 52 09.

Afegeix un comentari nou