Buycott, per un consum d'acord amb els teus principis

 Font:
Font:

Buycott, per un consum d'acord amb els teus principis

Resum: 

La plataforma Buycott t'ajuda a fer un consum d'acord amb els teus principis ètics. Amb la seva aplicació per a dispositius mòbils pots saber de quina empresa és el producte que vols comprar i si aquesta empresa respecta els teus principis o no.

App BuycottAquesta eina juga amb les paraules "boycott" i "buycott". La primera significa "boicot" en anglès i la segona sona molt semblant, però canviant una lletra fa referència a comprar, tot oposant-lo al boicot. Així, la plataforma Buycott fomenta tant campanyes a favor d'empreses que desenvolupen bones pràctiques com campanyes en contra de companyies poc ètiques.

Els usuaris poden publicar-hi campanyes a favor o en contra d'una companyia i també es poden afegir a les creades per altres persones. Quan vagin a comprar un producte, l'aplicació (app) per a dispositius mòbils els permet escanejar el codi de barres i els informa a quina companyia pertany el producte i si l'usuari ha donat suport a través de Buycott a alguna campanya relacionada amb aquesta.

Buycott és disponible en anglès. A través de la seva plana web t'hi pots donar d'alta, consultar les campanyes existents i baixar-te la seva aplicació tant per a iPhone com per a Android.

Comentaris

És del tot interessant

Afegeix un comentari nou