Càritas app, el foment de les microdonacions

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Càritas app, el foment de les microdonacions

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Càritas diocesana de Girona va presentar el dissabte passat la seva aplicació per rebre microdonacions. Amb aquesta app, s'estableix un contacte més directe entre el donant i l'entitat.

Càritas diocesana de Girona va presentar el passat dissabte 8 de juny l'aplicació “Càritas app” amb l'objectiu de rebre més donacions. L'aplicació, que ha estat elaborada per Julio Estrela, permet realitzar microdonacions de un euro, cinc euros o catorze euros. Amb l'aplicació és contribueix a què projectes de Càritas es puguin desenvolupar amb total normalitat. A part de donacions, l'aplicació també permet difusionar necessitats materials d'urgència. Així un usuari també pot fer donatius materials.

Realitzar una app per tal de canalitzar microdonacions, és un recurs que en algunes entitats pot anar bastant bé. Normalment, els portals de microdonacions, poden limitar els projectes de l'entitat. Alguns portals, tenen uns filtres que fan alentir el procés de rebre donacions. Disposant d'una app pròpia, l'entitat pot informar de quins projectes necessiten donacions, material, i així interactuar amb els usuaris per cobrir aquestes necessitats.

L'aplicació de Càritas, de moment està disponible per a dispositius iOS, però en un futur estarà disponible també per a Android.

Font d'informació: Europa Press i Càritas Diocesanea de Girona

Afegeix un comentari nou